Zvrácené království

Zvrácené království https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518698/bmid_zvracene-kralovstvi-sZ4-518698.jpg 4 303 66

Royal Elite série

< 3. díl >

Království by nemělo padnout. Pravda vás semele, než vás osvobodí. Masky sklouznou. Tajemství vyjdou na světlo. Elsa se tolik žene za minulostí, že nevidí přítomnost. Budu za ni bojovat. Přivedu ji zpátky. Ochráním ji, i kdyby to bylo to poslední, co udělám. Něco jsme si slíbili. Ona je moje. Jsi připravená na poslední hru, miláčku?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

Twisted Kingdom , 2020


více info...

Přidat komentář

Nermal
předevčírem 5 z 5

Ve třetím dílu se všechno teprve pořádně rozeběhlo, takže ho hodnotím jako nejlepší. Co jsme tušili, se začalo rýsovat. Opět velmi čtivé. Vzhledem k temnosti příběhu už ale budu potřebovat změnu a rád si zase přečtu něco jiného, normálního.

posterka
24.04.2024 4 z 5

Knihu jsem si přečetla na základě doporučení v komentářích pod knihou Slzotvůrce. Koupila jsem si raději všechny tři doporučené díly Royal Elite najednou, protože jsem pochopila, že celkový příběh nelze hodnotit už podle prvního dílu, kde je na konci utnut přesně tak, jak to bývá u napínavých seriálů v TV. Styl psaní a celkové propracování však člověk vnímá už po prvních stránkách, to je jasné...

1) Všechny tři knihy jsem přečetla za necelé tři dny. Nejedná se o složitou četbu, nýbrž svižnou a odpočinkovou.
2) Ačkoli se místy zdá kniha jako náctiletá verze 50-ti odstínů šedi mixlých se stmíváním a 10 důvody, proč tě nenávidím, nebylo to úplně zlé. ALE!
3) U intimních scén chyběla přirozenost. Autorka tlačila příliž na pilu a velmi často se opakovala ve své slovní zásobě, což mě vyložene štvalo. Někdy sexuální scény cpala do chvílí, kdy jsem si skoro jistá, že by vše v realitě probíhalo jinak - v takové chvíli je potřeba se psychologii postav pověnovat a ne je odbít "zvlhlou kundičkou, ve který se smočí pták" a zase bude všechno dobré... Samozřejmě, že jsem z těch scén pochopila, co se tím autorka snaží naznačit, ale přesvědčovat mě každých pět minut o tom, že je Aiden psychicky nemocný, mě nikdo nemusel. Je strašně jednoduché to o člověku jen dokola psát a psát a psát místo toho, aby se autor ponořil hlouběji... Nicméně se mi líbilo, jak autorka přes sex ukazuje, jak se Aiden s Elsou mění a jak může být vztah vyloženě toxický.
3) Někdo tu psal, že se mu příběh nelíbil, protože nabádá dívky, aby si myslely, že podobný vztah je v pořádku. Já s tím nemohu souhlasit. Ve druhém dílě Ocelové princezny je vyloženě znát, jak Elsa bojuje o svoji hrdost a že není v pořádku, když si s vámi někdo hraje a dělá, co chce, i když vás to jistým způsobem může přitahovat... Byly chvíle, kdy jsem při čtení posmutněla a pak zas měla radost, když jsem spatřila naději, že Aiden dokáže víc, než si někoho podmaňovat silou vůle.
4) Knihy bych určitě smrskla a ubrala na intimních scénách. V těch co by zůstaly bych si více pohrála se slovní zásobou a fantazií... Fakt mi tu chyběla kvalita :-( Všeho moc škodí a člověk měl prostě potřebu občas začít stránky přeskakovat, jak moc ho zajímalo co za tím vším je! proto byl pro mě nejepší asi třetí díl... První je za mě nejslabší, ale navnadit dokáže. To jo! Myslím, že 2 díly by bohatě stačily na to, aby ta četba byla kvalitnější...


moma08
20.04.2024 4 z 5

Knihu jsem zvládla přečíst během jednoho dne, což svědčí o tom, jak autorka umí dobře psát.
Já jsem s posledním dílem, který patřil této dvojici, spokojená.
Jen epilog byl na mě už moc sladký.

happy19
16.04.2024 4 z 5

„Lidé se zvráceným názorem nepoznají dokonalost toho, co mají v rukou, dokud jim to někdo nesebere.“

snilek.holka
12.04.2024 5 z 5

Bylo to skvělý! Jediné co mě opravdu zklamalo, je epilog. Nejde o to ze to skončilo dobře s tím jsem už tak nějak počítala, ale o to co z Aidena udělaly. Jako bych četla o úplně někom jiném .

kacenka6144
22.03.2024 4 z 5

I po přečtení posledního dílu nechám 4*. Rozuzlení jsem tak trochu předpokládala, i když chování některých vedlejších postav mi zůstalo záhadou. Zbylo i plno nezodpovězených otázek. Takže se máme těšit na příběhy dalších zúčastněných?!

Kory98
11.03.2024 4 z 5

Pro mě překvapivé rozuzlení, které jsem od spisovatelky nečekala. Celkově sérii hodnotím hodně dobře. Jiný styl psaní než na jaký jsem zvyklá, ale čtenáře osloví.

Nikyna8
27.02.2024 5 z 5

Přečteno, jsem ráda že jsem přečetla všechny knihy najedenou. Trilogie se mi mic líbila. Určitě doporučuji, poslední díl byl nejlepší.

Lovana
21.02.2024 3 z 5

Konečně jsme se dozvěděli všechna tajemství (teda jen tajemství ohledně Aidena a Elsy, na tajemství ohledně Xandera a Kim si musím počkat do dalšího dílu), částečně jsem už od druhého dílu věděla, co se dělo, ale tady se nám vyplnila všechna chybějící okénka.
Jsem ráda, že se nám tímto dílem příběh o Else a Aidenovi uzavřel a že v dalším díle zjistíme, co se dělo mezi Xanderem a Kim (ano, i přesto, že mi spousta věcí v této sérii není po chuti, tak ta jejich minulost mě zajímá, takže si přečtu i další díl).
Stále tady byly věci, které na mě byly za hranou, ale když jim to oběma vyhovuje proč ne. Kromě odhalování minulosti mě tento díl příliš nenadchl, také jsem se ho všech dílů četla nejdéle, zejména první polovina tohoto dílu mě moc nebavila, druhá polovina již byla lepší.

Hodnocení 3*/5*

DK197
20.02.2024 5 z 5

KNIHA: Kdybych měla knihy z této trilogie seřadit podle mé oblíbenosti, tak bych první dala jedničku, tu by následovala trojka a jako třetí by skončila dvojka. A to i přesto, že zařazený v žánru erotická romance mně přišel tento díl nejmíň eroticky zaměřený. A vlastně mi to vyhovovalo. Rozplétaly se tam vztahy a minulost hlavních hrdinů. A na konci vás čeká i trochu napětí. Za mě autorka prostě umí psát tak, aby to udrželo čtenářovu pozornost. Aby měl rád i dost komplikované charaktery. Její styl je příjemný a svižný. Rozhodně doporučuji milovnicím erotických románů pro ženy.

anndrra
18.02.2024 3 z 5

Takhle. Dostala jsem, co bylo třeba, ale prvotní nadšení z prvního dílu je pryč. Bylo to totiž pořád a pořád dokola. Možná by kniha měla být jen jedna, možná dvě. Polovinu textu bych klidně vyškrtala a nijak by mi nescházela. Je to sice čtivé, ale zbytečně roztažené. A čím víc se mě autorka snažila šokovat, tím míň jsem byla šokována. A co se týče překladu, proč někdo slovo dirty překládá v kontextu sexu jako špinavý, to opravdu nechápu. Co takhle použít slovo hříšný, sprostý, necudný...?

Vaiolet
16.02.2024 4 z 5

Tak a jsme na konci příběhu Elsy a Aidena. Po dočtení mám takové rozporuplné pocity, začala jsem číst temnou dark romanci a končí to jako "šťastně až do smrti" zalité sluncem. Chybí jen jednorožeč :-D Ale vlastně mi to nevadí, happy endy já ráda.
Mám takový pocit jakoby autorka zapomněla jak v první a druhé knize psala a tu poslední napsala úplně opačně. Samozřejmě nevynechala žádné zvrácenosti a to temno tam je, ale Aiden a Elsa mi přijdou úplně jiní.
Také jsem stále čekala na tu bombu, na kterou nás autorka celé dva předchozí díly připravovala a ono tak nějak nic. Jako WTF? Nebudu lhát, cítím malé zklamání.
Celkově celé tři doposud vydané díly hodnotím velmi kladně. Dostala jsem co jsem chtěla a byla jsem fakt mile překvapená.

Dela90
14.02.2024 3 z 5

(SPOILER) Bohužel, z tohoto závěru celé série jsem zklamaná. Nemělo to vůbec žádnou šťávu a přitom to ze začátku vypadalo tak dobře. Hm, opak je pravdou.

Elsa opět nevěděla co chce. Hrozně mě tim štvala, z jedné strany ho neustále oslovovala kok*te, z té druhé po něm toužila. Jasně, lhal ji a to člověka rozpoltí.
Fakt mi přišla jak tele.

Ohledně jejich společné minulosti jsem pořád čekala nějakou bombu, ale mně to odhalení zase tak cool nepřišlo. Navíc to bylo vše tak hozené do outu a najednou to bylo vše ok? Nechápala jsem.

A pak je tu Aiden, co se to z něj proboha stalo? Nepoznávala jsem ho a ten epilog bych z knihy nejraději vystřihla. Ne, nehodilo se to tam. Nebyla to růžová romantika, ale dark romantika!

Co se mi líbilo byl Knox, tady ho poznáváme trošku víc.

Erotické scény, některé byly opravdu zvrácené, ale tak to musíte očekávat při názvu této knížky

Mrzelo mě, že jsem z knížky po dočtení, měla takové pocity. Možná kdybych, všechny tři knihy četla za sebou bylo by to lepší, než s takovým velkým časovým odstupem. Nebylo to to pravé ořechové.

Nicméně autorčiny styl psaní se mi líbí, první dva díly byly super. Tak bych ráda vyzkoušela i další autorčiny knihy.

keiko33
05.02.2024

Tak autorka navarila riadny guláš tajomstiev a emócií. Séria sa mi fakt pacila. Vzťah Elisy a Aydena bol ako na hojdačke, ale nakoniec všetko dobre dopadlo. A aj padúchovia môžu byť dobrí. Neustály sex už bol aj na mňa priveľa, ale keď to odložím bokom tak sériu hodnotím veľmi kladne.

Andrejka91
03.02.2024 5 z 5

Tento díl se mi líbil asi nejvíc a to tím, jak se Aiden proměnil v hodného beránka. Knihu jsem přečetla v rekordním čase a nešlo se odtrhnout. Tuto dvojici jsem si nakonec oblíbila. Ale podle jejich chování bych jim typovala mnohem více let než v knize měli. Navíc mi vadilo jak Elsa Aidena neustále oslovuje kokote přitom on jí tak hezky říká miláčku.
Epilog byl nejkrásnější a myslela jsem, že je to poslední kniha ale ono ne. Tak se těším, co ještě autorka vymyslí.

werunka488
28.01.2024 5 z 5

Na tento díl jsem se moc těšila, předchozí díly jsem přečetla jedním dechem a vždy jsem zůstala v čekání na další díl. Poslední díl jsem přečetla stejně jako předchozí díly jedním dechem. Děj mě pohltil a nepustil, bylo tak od všeho trochu (romantika, sex, drama, apod.) Už se těším na další knihy od této spisovatelky.

Ketfl
24.01.2024 3 z 5

Po všech odhaleních z druhého dílu jsem byla opravdu moc zvědavá, jak autorka vyřeší finále příběhu Aidena a Elsy. Moje očekávání bylo poměrně vysoké a čekala jsem, že to bude skvělá jízda. Bohužel moje očekávání úplně naplněna nebyla a v závěru musím říct, že jsem z příběhu docela zklamaná.

Ano, čtenář se dočká odhalení všech tajemství a všechny skládačky z temné minulosti obou hlavních hrdinů zapadnou na své místo. Příběh je v tomto směru celkem dost zajímavý a tyto části mě opravdu bavily číst.

Bohužel mi ale příběh kazila taková ta „výplň“ kolem. Autorka měla v tomto díle tendenci pořád vše omílat dokola a díky tomu mě příběh moc nebavil. Navíc už u předchozího dílu jsem vytýkala, že mi na tyto rádoby drsné hlavní hrdiny nesedí věk kolem 17-18 let. Aidenovi v příběhu neustále cuká oko, je neskutečně drsný, že i sám pán bůh by si před ním nejspíš měl sednout na zadek. Mně to přišlo ale hrozně k smíchu. Elsa je taky velice zvláštní hlavní hrdinka a v závěru musím říct, že ne příliš sympatická. Autorka má navíc tendence vyplňovat hluchá místa sexem, což mi běžně nevadí, ale tady mě to kolikrát už spíš otravovalo.

Závěrečný happyend už byl jen třešničkou k tomu, jak skepticky jsem se na celé dílo v průběhu čtení dívala. Rozhodně musím uznat, že Rina Kent má čtivý styl psaní, ale v závěru je možná na škodu, že příběh Aidena a Elsy roztáhla na tři díly. Takhle se to zbytečně natahovalo a díky tomu to ztratilo svůj šmrnc.

Dalším dílům ale rozhodně dám šanci.

Mamka_cte
18.01.2024 3 z 5

Třetí díl série Královská elita. Tak moc jsem se na pokračování těšila a já jsem nakonec spíše zklamaná.

Postupem v knize se odtajní všechna tajemství a zážitky z dětství Aidena a Elsy. Na to, jak jsem byla v předchozích dílech z Aidena vedle, tak tady mi šel hooodně proti srsti. Připadalo mi, že náš bad boy zkrotl a místo něj je úplně někdo jiný. Za to Elsa je stále ta stejná, nevyspělá a nerozhodná trubka.

Erotika tu opět nechyběla, i když se neobjevovala v takové míře jako v předchozích dílech. A co ještě nechybělo? To slovo, ach bože. Štěrbinka. Zvracim.

Největší zklamání přišlo ale na konci. Totální happyend, který mi do kontextu celé té série prostě nesedl.

Ale i tak musím říct, že i přes to, jsem knihu opět zhltla a styl psaní autorky mám ráda. Dohromady je tato série má oblíbená a těším se na pokračování, které má vyjít v dubnu. Setkání a poznání dalšího z Rytířů.

badliar_id
14.01.2024 4 z 5

"The truth screws you over before it sets you free."
První dva díly byly za mě průměr, ale tenhle díl byl vážně skvost. Zbožňuju celou tu jejich partu a už se těším na příběhy ostatních. Elsu jsem občas nechápala, ale jinak byla pořád stejně fajn. Aiden byl úžasný v této knize. Ten konec byl pro mě jedno velké COŽE? :D
Za mě fakt super. Btw Ronan je vážně, vážně střelený, ale naprosto ho žeru

Misshell1
12.01.2024 5 z 5

Tak tohle byl zkur..ně luxusni příběh. Úplně jsem hltala stránku za stránkou, jak si vzpomínala na minulost. A všechny svoje sliby dodržely. Akorát ten konec po 3 mes a 3 letech byl už moc sladký. Chyběl mi tam ten drsný Aiden.

Štítky knihy

sex romantika střední škola pro dospívající mládež (young adult)

Autorovy další knížky

Rina Kent
britská
2022  84%Zvrhlý král
2023  84%Ocelová princezna
2023  84%Zvrácené království
2023  88%Vláda kráľa
2023  90%Vzostup kráľovnej

Kniha Zvrácené království je v

Právě čtených6x
Přečtených407x
Čtenářské výzvě20x
Doporučených11x
Knihotéce217x
Chystám se číst119x
Chci si koupit44x
dalších seznamech5x