Boss

Boss https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498713/bmid_boss-5rU-498713.jpg 4 237 40

Zoe se v poslední době lepí smůla na paty. Stará se o vážně nemocnou matku, kvůli čemuž přišla o poslední zaměstnání, a o novou práci ne a ne zavadit. Jejím největším přáním je dopřát milované mamince adekvátní péči, jenže o tom si se svou finanční situací může nechat jen zdát… Zane je na vrcholu kariéry, poráží jednoho protivníka za druhým a jde si tvrdě za svým v profesním i osobním životě. Když mu do cesty přijde Zoe, rozhodne se jí dát neobvyklou nabídku – takovou, která by jemu dopomohla v jeho cestě na absolutní vrchol a jí by zase vyřešila většinu jejích problémů. Navrhne jí, aby rok před celým světem předstírala, že jsou pár. I když Zoe toho namyšleného, přehnaně sebevědomého a nelítostného bojovníka nemůže vystát, a to poslední, co chce, je předstírat, že je jeho milující přítelkyně a strávit s ním celý rok, nemá na výběr – podepíše smlouvu, která jí umožní vybřednout ze zoufalé finanční situace a matce zajistí pobyt na prvotřídní klinice. Ze dne na den se ocitne v prostředí vrcholového boxu, tvrdého a nelítostného sportu, za kterým se skrývá úplně nový svět, pro Zoe zatím nepoznaný. Za zdánlivým pozlátkem, luxusem a životem na výsluní se skrývá drsný boj o moc, intriky a lži. Zoe musí vynaložit veškeré úsilí, aby ji tenhle svět nesemlel, a taky aby si udržela Zanea od těla. Protože to poslední, co chce, je se do toho namyšleného obra zamilovat…... celý text

Přidat komentář

Jita160
15.04.2024 5 z 5

Boss pro mě patří rozhodně k těm knížkám, která byla osvěžující a velmi vtipná,slovní přestřelky létaly vzduchem.
Zoe je jedna z těch silných žen, která si s boxerského zápasníka nesedla na zadek ,protože ho držela pevně za koule. Při jeho zápasech byla jeho kotvou, uklidňovala jeho spurnou povahu a když byla poblíž neztrácel kontrolu. Zane jí naprosto propadl ,přesto že jejich vztah začal smlouvou aby Zoe předstírala jeho falešnou snoubenku za pěkně tučnou odměnu.Prostě příjemná a předvídatelná romantika kde mě nic nechybělo.
Při čtení se mě vybavil Uragán ze série V ringu, která taky patří k mým oblíbeným.

miruska1
04.04.2024 4 z 5

Nadpis knihy se mi nějak nehodí k příběhu.....
Zoe se mi líbíla, Zane mi moc nesedl. "Tu jeho mater by som vážně chtěla mít doma" . Ale četlo se to dobře, nic náročného, zasmála jsem se i slza ukápla.


janina66
19.02.2024 4 z 5

Moc mě kniha bavila. Čtivé, někdy jsem se i zasmála hláškám Zoe. Jedna z těch povedených knih od Marcy J.

Andrejka91
17.02.2024 5 z 5

Pane Bože, jak já jsem se do této partičky zamilovala...
Bylo to milé, vtipné, oddechové čtení a nutně potřebuju pokračování!
Až na to, že tam na mě bylo nějak moc svateb, tak nemám co vytknout.

Jenny46
13.02.2024 4 z 5

Další fajn kniha od autorky, příjemná romantika !!!

Silvisek
13.02.2024 5 z 5

Musim rict, ze ti byla opravdu uzasna kniha. Kniha me bavila. Byla vtipna, romanticka a napinava. Tak moc me bavila, az je mi lito ze uz jsem ji docetla. Jako fakt opravdu super!!!

Lucyk01
09.01.2024 4 z 5

(SPOILER) Knížku jsem dostala k narozeninám od kamarádky a hned jsem se do ní pustila. Od začátku byla čtivá a zajímavá. Už mě zaujala i ta obálka, tak jsem byla zvědavá na děj.

Hlavní postava Zoe mi byla sympatická a taktéž i Zane, i když jsem někdy měla pocit, že bych ho víc než jednou praštila za to jeho chování. Chloe, Duke i Freya byli zlatíčka. Což o matce Zanea nemůžu říci, ta mě štvala po celou dobu. Chudák Viktor (otec Zanea), který jí musel snášet.

Děj se odehrává v Budapešti, ale v průběhu knihy se dostanete i na Ukrajina, do Německa či do Řecka. To cestování se mi hrozně líbilo a bylo krásně popsané i okolí v dané zemi. Některé scény byly předvídatelné, takže můžu z části tvrdit, že je to oddechové čtení.

Od poloviny knihy tušíte i jak to asi dopadne, ale mezi tím je to jak na horské dráze. Každopádně nejsou tam příliš často dramatické scény, které by příběh okořenily. Nicméně jsem našla i pár hluchých míst, kde jsem se nutila do čtení, jelikož se tam nic nedělo a bylo to nudné.

SPOILER
Na konci knihy mi vadilo, že Zoe a Zane pojmenovali svoje děti taky na Z, ale to je čistě můj subjektivní názor na pojmenovávání dětí. Podle mě tam bylo moc jmen na Z.
KONEC SPOILERU

Nicméně jsem si hodně oblíbila vedlejší postavy - Chloe a Dukea. Zajímal by mě jejich příběh.

Nemůžu říci, že kniha se stala oblíbenou v mé knihovně, ale určitě od autorky si přečtu i další její knihy.

Radka1727
17.12.2023 4 z 5

Příjemná romantika i když na začátku jsem byla rozpačitá z podobnosti s příběhem Remyho.

Hypatia1010
03.11.2023 4 z 5

Celkem zajímavý příběh, i když předvídatelný, jak to u tohoto typu literatury často bývá. Taková oddechovka z prostředí vrcholového boxu. Oba hrdinové byli sympatičtí, takže jsem jejich vztahu od začátku fandila. Akorát Zaneovu matku Viktorii jsem měla sto chutí pořádně sejmout, jak ta mi pila krev.
Je pravda, že některé aspekty příběhu mi připadaly dost nepravděpodobné, nicméně nejsem znalcem tohoto prostředí, tak jsem to moc neřešila. Navíc měl děj spád, takže mě to bavilo od začátku až do konce.

lusitta05
26.10.2023 4 z 5

Pekná romantika, super chlap, samý sval, to nikdy neomrzí, že? Zoe tá bola fakt dobrá. Malo to švih, tak som spokojná.

Petramed
16.10.2023 5 z 5

Tak to byla jízda.. moc se mi to líbilo.. humor napětí erotika láska..vše jak má být.. četlo se to úplně samo..

Kudík
10.10.2023 4 z 5

(SPOILER) Musím říct, že jsem se u této knihy celkem dost nasmála, protože Zoe byla vážně číslo (až na tu jednu reakci, která sem prostě nepatřila u člena týmu protivníka Zanea). Líbily se mi i její nové kámošky v podání Chloe (kde se střídal rozvod a anulace svatby, takže ve výsledku netuším, co z toho to bylo) a Freyi (kde přes sympatie k Dariovi jsem doufala v navrácení Ivana). Překvapil mě závěr s Amy, jejíž reakce byla neočekávaná. Každopádně rychle čtivé ze sportovního prostředí s macho hrdinou, kde je konec předem jasný a u některých věcí se nesmí moc hloubat, protože ne vše dává smysl. 3,5*

preny
06.07.2023 5 z 5

Přečteno jedním dechem. Teď jen lituji,že už jsem ji zhltla. Opravdu pěkný příběh, plný humoru,už dlouho jsem se u knihy tak nenasmála....

P3_tis
15.06.2023 5 z 5

Super oddechovka, která se četla sama. Žádná hluchá místa a nabitý příběh.

Mishaacka
01.06.2023 3 z 5

Super oddechovka... jen jsem čekala trochu více. Pro mě to byla spíše romantika, erotické scény tam teda žádné extra nebyli. Navíc mi to hodně připomínalo sérii V Ringu a mého oblíbence Remyho. Doporučuji jako nenárocňou romantiku

Janulkaxxx
24.05.2023 3 z 5

Tak z téhle knížky jsem mírně zklamaná. Námět byl hodně dobrý, takový jaký jsem si představovala a líbí se mi, ale příběh se na můj vkus odehrával až příliš rychle a jednoduše.

LenkaNovotna32
15.05.2023 3 z 5

(SPOILER) Milujem knihy z boxerského prostredia. Na začiatku to bolo velmi pritiahnuté za vlasy, ona nevychovana, neprijemna, vulgarna a dokonca rasisticka!!on namakany krásavec s poruchou správania. Len mi miestami prisiel ako vysinuty...natrhol slezinu kamaratovy a to je akoze v pohode? Videl ju 5 min a hned vedel ze je ina,ako vazne? No pribeh celkom fajn,postupne sa do toho clovek dostane a cita sa to celkom dobre. Dalsiu knihu si od nej nekúpim.

JanickaP
06.04.2023 5 z 5

Po delsi dobe zase trochu jiny salek ze sveta sportu. Za me super a cetlo se to samo. Nemohla jsem se odtrhnout.

Týý1
25.03.2023 5 z 5

Dokonalá knížka, přečetla jsem jí jedním dechem za jeden den. Boží by bylo, kdyby vzniklo pokračování ohledně Freyi a Dariuse ^^

JitkaKola
11.03.2023 5 z 5

Nemam slov, moc jsem si knihu uzila.