Dej mi Království

Dej mi Království https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/490608/bmid_dej-mi-kralovstvi-ooN-490608.jpg 4 253 56

Dva díly příběhu v jedné knize. DEJ MI KRÁLOVSTVÍ Layla je svobodná matka, která nemůže zavadit o dobrou práci. Nakonec se na ni přece jen usměje štěstí a do cesty jí přijde nabídka pracovat jako asistentka Olivera Turnera, atraktivního a úspěšného topmodela. Pokud Layla na nabídku kývne, znamená to, že musí být neustále k dispozici, připravená kdykoli cokoli zařídit a doprovázet svého šéfa na focení po světě… Je jí jasné, že pokud přizná, že má malé dítě, nemá šanci práci získat. Rozhodne se tedy pro malou nevinnou lež – ta se však už nedá vzít zpátky… UKAŽ MI KRÁLOVSTVÍ Od oné osudné noci se Layla a Oliver neviděli. Pět let si šli každý svou cestou, nepotkali se, nemluvili spolu a Layla se všemožně snažila vyhýbat všem místům, kde by na sebe mohli i jen náhodou narazit. Má totiž tajemství, které přes Oliverem skrývá… Nikdy na něj nezapomněla, vzpomínky na něj ji stále tíží, ale ví, že už to nikdy nemůže být jako kdysi. Příliš se změnilo. Oba mají své vlastní světy, své rodiny, už to není jenom o nich dvou a čas nejde vrátit. Jenže svět je malý a jejich setkání je nevyhnutelné…... celý text

Přidat komentář

miruska1
01.03.2024 5 z 5

Super. Až na ten rychly konec se mi to moc líbilo.

Andrejka91
23.02.2024 5 z 5

Moje druhá přečtená kniha od autorky a zase naprostá spokojenost. Nešlo se mi od knihy odtrhnout, děj je svižný a ty děcka knize přidali na roztomilosti.
Je to příjemná, milá a vtipná oddechovka, u které radši nepřemýšlet. Moc jsem si postavy užila a klidně bych si o této partě přečetla i víc knih.


Martinka.jelda
17.02.2024 5 z 5

Moc mě tahle knížka bavila a stala se mou nejblíbenější. Oliver je jedním slovem úžasný a moc ráda se k němu vracím.

w.d.taylor
07.02.2024 4 z 5

(SPOILER) Příběh úžasný až... Na ten konec! Přiznejme si jednu věc a to že Marcy Jell mpc nejdou psát konce jejich knih. Ale opravdu, ten příběh byl luxusní! Takže doporučuji.

Jita160
01.02.2024 5 z 5

Knížky od Marcy Jell mám moc ráda.
Jde přímo na věc, žádná zbytečná omáčka kolem. Čtivé, svižné, vtipné a okořeněné sexem.
Příběh je rozdělen na dvě části...
První byl o nahlédnutí do světa modelingu a o velkém vzplanutí mezi modelem a jeho novou asistentkou.
A ten druhý to byl takový skok po pěti letech... Jejich společní přátelé by ho nazvali ,, Jeden infarkt pro modela" :-D:-D:-D

Lavina
06.11.2023 2 z 5

Kniha nalákala anotací i obálkou,ale měla jsem dát na recenze.Příběh nebyl úplně špatný jen moc rychlý, nereálný a předvídatelný.Po první části knihy jsem už nechtěla ani číst,ale doufala v lepší konec,tak jsem dočetla.Konec lepší byl,ale za mě kniha nic moc.Ani erotika to nezachránila.Na tuto kategorii jí bylo dost málo,jsem zvyklá na odvážnější knihy.

JanickaP
29.09.2023 3 z 5

Pekna titulka,ktera nalaka. Avsak dej je tak zvlastne rychly, ze si najednou reknete "Coze? Kdy se stihli zamilovat?" nebo"Miluji te" prijde jak rana z cisteho nebe. Anotace vas chytne,ale to je asi to nejlepsi na cele knize. Propadak to neni, jsou i horsi, a proto davam 3*. Nicmene znovu si ji nejspíš neprectu :D.

Kudík
20.08.2023 3 z 5

(SPOILER) Moje první kniha od české autorky s tím, že první část hodnotím na 4* a druhou na 2*. Začátek byl fajn, sice jsem si říkala jak může Oliver po tom všem věřit Tess, ale dejme tomu, že Laylu znal krátce. Druhá část pod "Ukaž mi království" mi přišla nereálná. Oliver se od svých přátel nedozví o tajemství, které Layla ukrývá? To jako ty brebentivé kámošky se nikdy nepodřeknou? Anebo kámoši mu to neřeknou na rovinu? A předtím v závěru po jedné zprávě uteče za svojí ex? A to samé Layla, místo aby mu to řekla přímo, tak předává a přijímá vzkaz přes koho? Opět přes Tess.
Přesto musím ocenit čtivost, prostředí a obálku a určitě sáhnu i po další autorčině tvorbě.

LenkaNovotna32
07.08.2023 3 z 5

Nereálny eroticky pribeh,nic vam neda ale ani nevezme. Na druhy den si ho nebudete pametat. Jednohubka bez neakej velkej zapletky.davam plus za super obalku knihy.

preny
28.07.2023 4 z 5

Pohádka pro dospělé,četlo se to samo a za jedno odpoledne přečteno.

helg_abooks
26.03.2023 4 z 5

Moc se mi líbilo, že je hlavní postava holčina, která má dítě. Většina románů, které jsem doposud četla, mělo hrdinky mladé a bez závazků. Takže skvělé osvěžení. Protože halooooo!!! I svobodné matky může ještě někdo chtít. Ano.
Příběh Layly a Olivera se odehrával ve světě modelingu. Což byla též novinka, ale úplně mě to nenadchlo.
Mezi hlavními hrdiny byla spousta chemie a chtíče. Erotických scén jsem čekala víc. Přesto mě děj bavil a autorka píše velmi čtivě. Řekla bych, že je to na úrovni zahraničních autorů.
Pokud máte rádi nenáročnou eroticku, pak právě tato kniha je ušitá na vaši míru.

Michelleee
06.03.2023 5 z 5

Dala bych 4,5 hvězd . Kniha byla čtivá a nemusíte u ní přemýšlet. Svobodná matka a topmodel.

Petra38
14.10.2022 4 z 5

Zase příběh který mě chytil. Nalakala mě dokonce i pred zazvonenim budíku,když jsem se probudila dříve než zazvonil, to se málo které povede :-) takže zase jedna vášnivá, vtipná, sexy knizka. Určitě mě přiměla se smát ale i naštvat se. Doporučuji

Silvisek
08.10.2022 5 z 5

Kniha se mi moc libil. Nemohla jsem prestat jen tak cist, chtel jsem stale vedet jak to dopadne. Opravdu ctive a zadne zdlouhave blbosti kolem

petraLI
24.09.2022 3 z 5

To byl šrumec. Na jedné stránce ji zaměstnal jako svou asistentku, otočím stránku a už spolu spí. Na další stránce byl konec a v zápětí na to dítě, shledáni a láska jako trám. KONEC. Hodně rychlé, ale příjemně napsané. O žádnou pecku se nejedná, ale přesto bych knihu hodnotila kladně. Taková odpočinková četba.

Artep071
03.09.2022 4 z 5

Za mě spokojenost ... četla jsem tento příběh bez odložení knihy jak se říká jedním dechem .. nemusím vždy souhlasit s hrdiny příběhu a nemusí se mi líbit jejich počínání, přesto beru příběh jako autorčin obraz a zde se mi líbilo , že hrdiny na nějaký čas rozdělila a i přes celkovou nereálnost a místy až jednoduchost mě autorka překvapila a zaujala.

romantickaduse
11.08.2022 2 z 5

(SPOILER) Jedno velké ne. Bohužel. Autorka píše celkem pěkně, ale.... Kde je nějaký děj? A ten co tam je, bylo jako co? Strašně uspěchané, nereálné a o ničem. Spousta lidí, kteří se nedají ani zapamatovat. Už při druhé scéně s miliardou lidí jsem nevěděla, kdo je kdo, čí je kdo bratr a partner. Šílenost. Další věcí je kariéra hlavní hrdinky, sotva přijede na focení, hned je vyzvána k focení jako záskok. Jako vážně? Nesmyslná zápletka na samém konci knihy, kdy se hrdinka zachová jako totální trubka, a pak hned skok o nějakých 5 let vpřed. Pardon, ale toto ne. Erotika a pikantní se tomu taky říkat nedá, to si fakt představuju jinak. Pikantní je možná tak představa hlavního hrdiny, ale to je tak všechno, vzhledem tak k jedné ero scéně. Je to spíš slabší romantika. Další věcí jsou nepřesnosti, když už píšu ze zahraničního prostředí, tak si udělám aspoň pořádně rešerše. No za mě se tohle moc nepovedlo, a jak jsem chtěla dát šanci českým autorům, co píšou erotiku, tak mě to zase hodně rychle opouští. Za mě žádná pikantnost a závislost, jak hlásá reklama. Dvě hvězdy - jedna za fešáka na obálce a druhá za snahu.

Irsaf
28.07.2022 5 z 5

Sem tam mám chuť si přečíst takovouto knížku…
A tady ta se mi opravdu líbila…
Moje první seznámení s autorkou a po přečtení vím, že určitě ne poslední…

Safir
30.06.2022 1 z 5

Toto byla jedna velká předvídatelná bída. Vůbec mě to nebavilo. Pořád dokola, spousta postav a vcelku úplně o ničem.

KnihoholkazOv
24.06.2022 4 z 5

Zhltnuto za jeden den ... Sice na můj vkus tak trochu uspěchaný děj - za mě by bylo lepší vydat obě knížky zvlášť a děj více rozvinutou, ale i přesto vtipná a erotikou nabitá oddechovka ... Pro mě osobně teda velký šok, že je autorka Češka ... Těším se na další knížky

Autorovy další knížky

Marcy Jell
česká
2021  71%Nebezpečná touha
2022  78%Dej mi Království
2021  64%Stůj při mně
2021  58%Zachraň mě
2022  83%Boss

Kniha Dej mi Království je v

Přečtených315x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených13x
Knihotéce199x
Chystám se číst125x
Chci si koupit21x
dalších seznamech4x