Boss diskuze

Boss https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498713/bmid_boss-5rU-498713.jpg 4 242 41

Zoe se v poslední době lepí smůla na paty. Stará se o vážně nemocnou matku, kvůli čemuž přišla o poslední zaměstnání, a o novou práci ne a ne zavadit. Jejím největším přáním je dopřát milované mamince adekvátní péči, jenže o tom si se svou finanční situací může nechat jen zdát… Zane je na vrcholu kariéry, poráží jednoho protivníka za druhým a jde si tvrdě za svým v profesním i osobním životě. Když mu do cesty přijde Zoe, rozhodne se jí dát neobvyklou nabídku – takovou, která by jemu dopomohla v jeho cestě na absolutní vrchol a jí by zase vyřešila většinu jejích problémů. Navrhne jí, aby rok před celým světem předstírala, že jsou pár. I když Zoe toho namyšleného, přehnaně sebevědomého a nelítostného bojovníka nemůže vystát, a to poslední, co chce, je předstírat, že je jeho milující přítelkyně a strávit s ním celý rok, nemá na výběr – podepíše smlouvu, která jí umožní vybřednout ze zoufalé finanční situace a matce zajistí pobyt na prvotřídní klinice. Ze dne na den se ocitne v prostředí vrcholového boxu, tvrdého a nelítostného sportu, za kterým se skrývá úplně nový svět, pro Zoe zatím nepoznaný. Za zdánlivým pozlátkem, luxusem a životem na výsluní se skrývá drsný boj o moc, intriky a lži. Zoe musí vynaložit veškeré úsilí, aby ji tenhle svět nesemlel, a taky aby si udržela Zanea od těla. Protože to poslední, co chce, je se do toho namyšleného obra zamilovat…... celý text

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

Naias
16.07.2022

Ale tá kniha musí byť čítavá. A kto rozhodne, že je čítavá? No čitatelia, ktorí napísali čítavú knihu. Prečo mi to znie ako Pes jaterničku zožral?

Lenka.Vílka
16.07.2022

Mě se líbí myšlenka, že pozitivně mohou hodnotit všichni, a negativně pouze ti, kteří napsali nějakou knihu.


Naias
16.07.2022

EvineckY, koľko čítavých kníh ste napísali vy? Vaše komentáre kníh nie sú len pochvalné. Keď smiete kritizovať vy, prečo nie iní?

evineckY
16.07.2022 5 z 5

Tak to je fakt ubohé. když se někdo musí přihlásit na DK pod falešným jménem,
aby mohl sepsut knihu :) Že by si musela honit své ego špatná kamarádka?
Když dokážeš napsat knihu, která je čtivá, pak můžeš psát špatné recenze...
Já rozhodně obdivuji každičkého spisovatele, když se do toho dá.
No, - tisíc lidí - tisíc chutí...

Autorovy další knížky

Marcy Jell
česká
2021  71%Nebezpečná touha
2022  79%Dej mi Království
2021  65%Stůj při mně
2021  60%Zachraň mě
2022  83%Boss