Vladimír Stanislav životopis

česká, 1978

Životopis

Jsem ze severního pohraničí, z Liberce. Ve dvanácti letech jsem vstoupil do skautského oddílu a od té doby mi říkají Skip (památka na poskakování s bolavým kotníkem). Za těch dvacet let jsem zažil díky tomutu jedinečnému koníčku, jako člen, rádce, později rover a člen vedení, spoustu výborných věcí, poznal hodně bezva lidí a prošel různé zajímavé kouty.

Ne že bych kdy měl kdovíjaké spisovatelské "střevo" a potřebu se nějak prezentovat. Spíš naopak - těch pár menších věcí, které jsem zatím napsal, četlo jen pár kamarádů. Ale nějak se to sešlo a chtěl jsem teď své zážitky a fantazii přetavit do většího příběhu. Jak to dopadlo, můžete posoudit sami.

Jinak mám rád ježdění ven, kolo i běžky a cokoli se hraje s míčem, Lužické hory a marcipánové ovoce. V současné době se snažím stále vypomáhat s vedením 21.skautského oddílu (Stopa, Liberec), kde se potýkáme s novou stezkou a funkčním družinovým sytémem. Vystudoval jsem učitelství, krom jiného jsem učil a učím angličtinu (tady by se zrovna hodil v češtině předpřítomný čas...) a pracuji na jedné soukromé jazykové škole. Jsem ženatý, manželka vede oddíl světlušek (malé skautky) v Jablonci nad Nisou. (zdroj životopisu: http://http://www.nebezpecnyprostor.cz/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Vladimír Stanislav - knihy

2012  0%Pomsta Gurghů
2010  73%Nebezpečný prostor

Žánry autora

Dobrodružné Pro děti a mládež

Štítky z knih

Stanislav je 0x v oblíbených.