Virginia Heath životopis

britská

Životopis

Když byla Virginia Heath malá holčička, trvalo jí to, než usnula, takže si v hlavě vymýšlela příběhy, aby jí pomohly ukrátit čas, zatímco zírala na strop.
Jak dospívala, příběhy se komplikovaly, někdy trvalo týdny, než se dostaly ke šťastnému konci. Jednoho dne se rozhodla využít nespavosti a začít je psát.

Naštěstí vydavatel viděl v jejich příbězích nějaký potenciál a rozhodl se, že je zveřejní. Její první Regency Romance, The Despicable Rogue , byla vydána v květnu 2016 a od té doby nepřestávala psát. Její 3. kniha, byla vybrána do užšího výběru pro RONA (Cena romantického románu roku).

Po úspěchu svého kvarteta Wild Warriners v současné době pracuje na své druhé sérii The Kings Elite - poslední kniha v kvartetu se dostala na pulty v létě roku 2019 v zahraničí.

Bývalá učitelka historie a nadšený piják čaje, žije poblíž Londýna se svým úžasným manželem. Jejich dvě děti vyrostly a vyletěly z hnízda. Když si nevytváří své vlastní příběhy, Virginie ráda cestuje do vzdálených míst, nakupuje věci, které nepotřebuje, chodí po svém milovaném kraji a čte příběhy jiných lidí. Autorka Harlequin knih. (zdroj životopisu: https://www.fantasticfiction.com/h/virginia-heath/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.