Veronika Beskydiarová životopis

slovenská, 1993

Životopis

Veronika Beskydiarová, známá pod přezdívkou „Besky“, jejíž rodiče pocházejí z Banské Bystrice, se narodila se v Norsku. Tam se svými rodiči žila do tří let a poté s nimi také hodně cestovala. Už v té době doslova ochutnávala celý svět. Po ročním studiu v USA získala v Praze titul inženýra v oboru ekonomie.
Největším snem Veroniky Beskydiarové bylo vždy moct vařit a péct pro lidi a být v tom dobrá. Tento sen se jí začal plni po vítězství v populární soutěži MasterChef. Absolvovala měsíc a půl dlouhou stáž u Radka Kašpárka a plně se jí otevřel svět gastronomie. Dostala nabídku spolupráce s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem, učí v prémiové škole vaření Gourmet Academy a dostala se do slovenského žebříčku Forbes 30 pod 30. Daří se jí také ve sféře influencingu.
Veronika Beskydiarová se také aktivně zapojuje do charitativní činnosti s organizací ADRA. Miluje, jak sama říká, jídlo, život a smích. Má přítele (herec Adam Vacula), který ji ve všem podporuje, a štěně, které každému vyloudí úsměv na tváři. Dlouhodobě žije v Praze. (zdroj životopisu: https://www.knihydobrovsky.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Veronika Beskydiarová - knihy

2023  65%Besky: Pečeme nebesky
2022  87%Besky. Vaříme nebesky

Žánry autora

Literatura naučná Kuchařky

Štítky z knih

Beskydiarová je 0x v oblíbených.