Tracy Buchanan životopis

britská

Životopis

. Jednou se otírala s Bradem Pittem. Ano, doslova se otřela ramenem o jeho, když ji míjel ve VIP místnosti na premiéře filmu Guy Ritchie's Snatch. Podařilo se jí dostat do VIP místnosti, protože po získání anglického titulu na Royal Holloway, University of London, pracovala v PR.

2. Napadl ji klokan. Dobře, „útok“ může být trochu přehnané. Když byla v Austrálii, pokusil se jí skočit na záda. Proč byla v Austrálii? Psala článek pro cestovatelský časopis, který editovala, práci, kterou získala poté, co jednoho dne impulzivně opustila PR. Jasně, milovala PR svět, zvláště všechny večírky, které navštěvovala při popíjení šampaňského a pojídání všech těch jednohubek, které vychrtlé modelky obcházely. Ale vždy snila o psaní a tak opustila svou práci a přeškolila se na novinářku.

3. Svůj první román The Atlas of Us (Before I Say Goodbye v USA) napsala po krátkém kurzu Open University. Tím kurzem byl kurz OU’s Starting Writing Fiction (nyní zde nabízený zdarma), který absolvovala, když pracovala pro univerzitu na katedře zodpovědné za koprodukci populárních seriálů s BBC, jako jsou Frozen Planet a Coast. Poté pokračovala v práci v týmu sociálních médií OU, než toho všeho nechala a věnovala se psaní na plný úvazek. ..........

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.