Tomáš Řehák životopis

česká

Životopis

Tomáš Řehák - kazatel církve a ředitel křesťanské organizace ABATOP http://www.abatop.cz zabý­vající se péčí, vzděláváním a školením v oblasti AIDS. Ženatý, má milou manželku Irenku a dva kluky.
„Před 20 lety začal navštěvovat několik lidí, kteří měli nevyléčitelná onemoc­nění. Vytvořil se mezi nimi pěkný vztah. Poznal, že potřebují s někým hovořit. Otevírali mu svá srdce. Navště­voval jednu dívku, která vypadala v pořádku. Ani lékař by na pohled nepoznal, že má oslabenou imunitu. Měla výbornou lékařskou péči, výborné léky. Léky pro ni na týden léčby stály několik tisíc Kč. Dostala obyčejný zápal plic, lékaři ji nemohli pomoci. Zemřela. Byl u ní, když umírala.
Také pomáhal v zahraničí. Byl vedoucí seminářů o problematice HIV/AIDS pro učitele, lékaře, sociální pracovníky a pracovníky s mládeží v různých církvích v mnoha městech v Rusku, na Ukrajině, Tádžikistánu, Kazachstánu, Bělorusku, Estonsku, Chorvatsku a v Polsku. Zde bylo vyškoleno již několik set lektorů. Tato práce se pak v těchto zemích velmi rychle rozšířila. Více viz: Zahraniční mise-MOSTY. V roce 2009 založil nové občanské sdružení ABATOP.

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Tomáš Řehák - knihy

2001  70%Sex: šlehačka na dortu

Žánry autora

Literatura naučná Erotika Zdraví

Štítky z knih

Řehák je 0x v oblíbených.