Teresa Barker životopis

americká

Životopis

Teresa Barkerová je veteránská novinářka a spisovatelka knih, jejíž spolupráce zahrnují bestseller New York Times The Big Disconnect: Ochrana dětských a rodinných vztahů v digitálním věku , s Catherine Steiner-Adair, EdD (HarperCollins 2013), Raising Cain: Život chlapců (Ballantine 1999) s Michaelem Thompsonem, Ph.D., a Danem Kindlonem, Ph.D .; V okamžiku: oslavy každodenního života , vybraný výběr literárních cechů s Harvey L. Rich (HarperCollins 2002); Dívky budou dívky: Zvyšování jistoty, odvážní dcery , USA Today Top Summer Reading výběr, s JoAnn Deak, Ph.D. (Hyperion 2002); Když mluvíme o chlapcích: odpovědi na nejčastější dotazy o vychování chlapců (Ballantine 2000) od Michaela Thompsona Ph.D .; Kreativní věk: Probuzení lidského potenciálu ve druhé polovině života (Avon 2000), Dr. Gene Cohen, Ph.D., zakládající ředitel Národního centra pro stárnutí a Klub matky a dcery: Jak deset zaneprázdněných matek A dcery se staly společně, aby se promluvily, smály se a učí se prostřednictvím své lásky k čtení (HarperCollins 1997) od Shireena Dodsona, bývalého zástupce ředitele centra Smithsonian Institution for African American History. Také Soul peněz: Transformace vašeho vztahu s penězi a životem s Lynne Twistem (WW Norton září 2003) a The Pressured Child: Pomáhá vašemu dítěti najít úspěch ve škole a životě s Michaelem G. Thompsonem , Ph.D. (Ballantine Fall 2004).

Předtím, než se stal autorkou knihy, začal Barkerova žurnalistická kariéra pracovat jako spisovatelka, zpravodajka a reportérka, v různých dobách se specializací na zdraví, vzdělávání, právní záležitosti a rodinné záležitosti. V Chicagu od roku 1983 byla předtím zaměstnaná nebo pracovala jako pravidelný přispěvatel v Chicago Tribune, Chicago Sun-Times, čas a reklamní věk. Před tím, než se přestěhovala do Chicaga, pracovala jako reportér pro Eugene (Ore.) Register-Guard, Dubuque (Iowa) Telegraph-Herald, Nashville Tennessean a Memphis Commercial Appeal. Již téměř deset let byla spisovatelem zdravotnického zpravodajského bulletinu o zdraví a zdraví žen. Brzy v její kariéře, Barker byl reklamní copywriter v Nashvillu a občas i nadále působí jako redaktor a tvůrčí poradce pro firemní i neziskové klienty.

Barkerová absolvovala univerzitu v Tennessee v Knoxville v roce 1979, kde byla editorem univerzitního deníku. Barker je ženatý a žije se svým manželem a dětmi v Chicagu. (zdroj životopisu: https://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=https://www.bookbrowse.com/biographies/index.cfm/author_number/797/teresa-barker&prev=search)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.