T. M. Logan životopis

anglická, 1975

Životopis

Autor bestsellerů T. M. Logan byl novinářem národních novin, než se začal věnovat psaní románů na plný úvazek. Jeho thrillerů se ve Velké Británii prodalo více než milion výtisků a vycházejí v překladech ve 22 zemích světa včetně Francie, Itálie, Španělska, Portugalska, Německa, Jižní Koreje, Polska, Maďarska, Srbska, Řecka, Rumunska a Nizozemska.
Jeho zbrusu nový thriller THE CURFEW sleduje události horké svatojánské noci, kdy pět teenagerů jde do lesa oslavit konec zkoušek a jen čtyři z nich se vrátí zpět...
Jeho román TRUST ME z roku 2021 byl popsán jako „Všechno, co chcete z thrilleru, a ještě více...“ TRUST ME byl v první desítce bestsellerů v pevné vazbě a nyní vychází také jako brožovaná, e-kniha a audiokniha, kterou vydalo nakladatelství Bonnier UK.
Timův debutový thriller LIES (Lži) byl jednou z největších e-knih Amazon UK roku 2017 – získal Stříbrnou cenu na Nielsen Bestseller Awards – a po něm následovala jeho druhá samostatná kniha 29 SECONDS (2018) (29 vteřin). THE HOLIDAY (Nedívej se dolů) byl výběrem Richard & Judy Book Club a strávil deset týdnů v brožovaném top 10 Sunday Times a také se dostal na místa #1 na Amazon Kindle, Apple iBooks a Kobo. Od té doby se proměnil ve čtyřdílné televizní drama pro Channel 5. Jeho román THE CATCH (Skvělá známost) je o otci, který nabývá přesvědčení, že se jeho dcera chystá provdat za muže s hroznými tajemstvími.
Tim žije v Nottinghamshire se svou ženou a dvěma dětmi a píše v chatce v dolní části své zahrady.

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.