Susan Shumsky životopis

americká

Životopis

Dr. Susan Shumsky zasvětila svůj život pomoci lidem převzít kontrolu nad jejich životy vysoce účinnými, silnými a pozitivními způsoby. Je oceňovanou a nejprodávanější autorkou 20 knih v angličtině, které vydaly Simon & Schuster, Random House, Red Wheel/Weiser, Hampton Roads a Permuted Press. Její knihy vyšly v 36 zahraničních vydáních a získala 42 prestižních knižních cen. Jako průkopnice v oblasti lidského potenciálu strávila 50 let výukou meditací, modliteb, afirmací a intuice tisícům lidí. Mezi její knižní tituly patří Božské zjevení, Zázračná modlitba, Vzestup, Zkoumající meditace, Okamžité léčení, Síla aury, Probuďte své třetí oko, Probuďte svou božskou intuici, Vybarvěte si čakry, Velká kniha čaker, Meditace třetího oka, Meditace Země. , Meditace prosperity, Vnitřní světlo:

Dr. Shumsky je vysoce uznávaným duchovním učitelem, oceněným autorem a zakladatelem Divine Revelation® – jedinečné v praxi ověřené technologie pro kontaktování božské přítomnosti, slyšení a testování vnitřního hlasu a přijímání jasného božského vedení. Po dvě desetiletí byl jejím mentorem Maharishi Mahesh Yogi, guru Beatles. Dr. Shumsky sloužil v Maharishiho osobním personálu šest let.

Dr. Shumsky, vyhledávaný mediální host a vysoce uznávaná profesionální řečnice, absolvovala od vydání své první knihy přes 700 řečnických vystoupení a více než 1300 vystoupení v médiích, včetně Women's World, GQ, Cosmopolitan, Los Angeles Times, Washington Post, celostátně publikovaných TV a rádio, Alan Colmes ve zprávách FOX, Coast to Coast AM s Georgem Noorym a William Shatner's Weird or What? Účinkuje ve filmech Tři kouzelná slova, The Illumined Ones, Superpower: Ignite Your Divine Intelligence, The Beatles and India a The Maharishi Archives.

Její webové stránky jsou www.drsusan.org a www.divinetravels.com. Její itinerář a události jsou uvedeny na www.susanshumsky.com. (zdroj životopisu: https://www.amazon.com/-/de/Su...)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.