Steven Jay Lynn životopis

americká

Životopis

Steven Jay Lynn, PhD, ABPP, je významným profesorem psychologie na Státní univerzitě v New Yorku u Binghamton a ředitel jeho psychologické poradna a Laboratoře vědomí a poznání, je také licencovaným psycholog v samostatné praxi s diplomem v obou klinické a forenzní psychologie.

Dr. Lynn vydal více než 270 článků a knižních kapitol na téma hypnózy, fantazie, disociace, trauma, a rozlišovací vědy od pseudovědy, napsal nebo editoval na 170 knih a odborných článků, z nichž mnohé získaly ocenění od profesních organizací. Je 49. na seznamu "top výrobců odborných publikací z klinické psychologie v doktorských programech" (Steward, Wu, & Roberts, 2007). Se svými výzkumy vystupoval v mnoha mediálních místech, včetně The New York Times a populárních časopisů, stejně jako televizní pořady, včetně 20 ABC / 20, Morning CBS show, z očí do očí, na Discovery Channel, a oceněném dokumentárním filmu. Jeho výzkum byl financován Národní ústav duševního zdraví a Ohio Ústav duševního zdraví, pracoval jako soudní znalec v hypnóze a pamětí a disociativní poruchy na národní i mezinárodní úrovni.

Dr. Lynn je bývalý prezident Americké psychologické asociace divize psychologické hypnózy, a slouží na jedenácti redakčních radách, včetně věstníku abnormální psychologie,
získal doktorát z klinické psychologie z Indiana University (zdroj životopisu: http://www.scienceinmedicine.org/fellows/Lynn.html)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.