Stephen L. Nelson životopis

americká, 1959

Životopis

Stephen L. Nelson (nar. 1959) je autorem více než 160 knih o používání osobních počítačů, včetně Quicken pro nechápavé, QuickBooks pro nechápavé, MBA příručka k aplikaci Microsoft Excel, Excel a analýzy dat pro nechápavé. The Wall Street Journal, jakmile mu říkali Louis L'Amour počítačových knih, protože v té době (prosinec 2000), napsal další knihy o počítačích, než jakýkoli jiný autor.

Nelson má bakalářský titul v oboru účetnictví od Central Washington University, MBA finance na University of Washington, a MS v oblasti daní z Golden Gate University.

Seattle CPA, Nelson píše často o malých podnicích a osobní finance aplikace počítačů. Jako doplněk daně profesor na postgraduální Golden Gate University daňové škole, on také občas učí jejich průběh, "Volba subjektu:. S korporace vs společností s ručením omezeným"

Dále udržuje Small Business Accounting webové stránky, včetně Free PDF verze půl tuctu svých knih, a dvě webové stránky pro kutily nastavení sady pro formování společnosti s ručením omezeným a S korporace ve Spojených státech. (zdroj životopisu: Wikipedia)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Stephen L. Nelson - knihy

1998  0%Microsoft FrontPage 98 na první pokus

Žánry autora

Literatura naučná PC literatura

Štítky z knih

Microsoft FrontPage tvorba webu

Nelson je 0x v oblíbených.