Stephanie Hafferty životopis

anglická

Životopis

Stephanie Hafferty je oceněnou autorkou, organickou zahradou bez kopání, spisovatelkou pro zahradu a jídlo a šéfkuchařem. Její kniha No Dig Organic Home & Garden, spoluautorka s Charlesem Dowdingem, získala Praktickou knihu The Garden Media Guild of the Year 2017. Charles i Stephanie napsali knihu o zahradnictví, která zahrnuje také Stephanieiny recepty a lektvary.

Druhá kniha Stephanie je The Creative Kitchen, vydaná v listopadu 2018.

Provozuje kuchyňskou zahradu pro restauraci v mezinárodní umělecké galerii a roste pro svou rodinu v její drobné produktivní domácí zahradě a přidělení. Její práce zahrnuje zakládání zahrad bez kopání velkých soukromých statků a poradenství v oblasti komunitních projektů; její práce byla mezinárodně uváděna v novinách a časopisech. Stephanie vytváří chutné sezónní recepty z rostlin, které může kdokoli pěstovat, a také používá domácí a pícninové rostliny k vytváření domácích řešení pro dům a zahradu.

Píše pro publikace včetně časopisu Permaculture a Gardens Illustrated a blogů na www.NoDigHome.com (zdroj životopisu: https://www.amazon.co.uk/Stephanie-Hafferty/e/B06Y57F8VF%3Fref=dbs_a_mng_rwt_scns_share)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.