Stephanie Arnold životopis

americká

Životopis

Stephanie Arnold byla televizní producentkou, která strávila 27 let vytvářením a režírováním televizních show, hudebních klipů a dokumentů. „Business“ opustila v roce 2008 poté, co potkala svou životní lásku. Počínaje tímto bodem jediné, co chtěla vytvářet, byla rodina.

Během porodu jejího druhého syna nastala u Stephanie vzácná, ale v 80% smrtelná komplikace zvaná embolie plodovou vodou (ang. zkratka AFE) a ona zemřela na operačním stole na 37 vteřin, během kterých měla spirituální zážitek. Vše, co dělá teď, je přímým důsledkem jejího přežití.

V současné době je v dozorčí radě nadace AFE, obhajuje pacienty vůči to organizacím jako American Society of Anesthesiologists (ASA), medical institutions and nursing organizations (AWHONN). Byla tváří legislativní kampaině When Seconds Count (ASA) (Když jde o vteřiny) a též programu LifeSource ke dni matek na pomoc vzdělávání ohledně dárcovství krve. Nashromáždila stovky tisíc dolarů pro Northwestern Memorial Hospital’s Prentice Women’s Hospital a pokračuje ve shánění peněz na výzkum a vzdělávání v oblasti hlavních příčin mateřských úmrtí ve světě.

Byla jmenována jednou z Today’s Chicago Woman’s “100 Women of Inspiration.”

Žije v Chicagu s manželem Jonathanem a je milující matkou Adiny, Jacoba a macechou Valentiny. (zdroj životopisu: http://stephaniearnold.net/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.