Štěpán Alexa životopis

česká, 1948

Životopis

Štěpán Alexa - jeho oborem je astrologie, kterou studoval soukromě. Profesionálně a seriózně se astrologií zabývá 20 let a působí zejména v oblasti poradenství. Má klienty nejen u nás ale i v zahraničí.
V minulosti měl širší záběr činnosti tj. od zpracovávání všech druhů horoskopů přes astrokartografii i mundánní astrologii. Postupně se ale více specializoval právě na horární astrologii a dotazové horoskopy, což více uplatňuje zejména v poradenské činnosti.
Jeho dlouholetý spolupracovník a přítel je Stanley Bradley, se kterým společně působil v oblasti poradenství i přednáškové činnosti během devadesátých let. Dva roky také pracoval jako firemní poradce - astrolog.
V průběhu let rovněž pravidelně psal do novin a časopisů články s astrologickou tematikou (např. Astro, Ring, Knihy, regionální tiskoviny atd.) a vystupoval v televizních pořadech (např. Nova, Dakr) a rádiích.
Také měl v začátcích na webových stránekách www.osud.cz , poradenskou rubriku jako astrolog. V neposlední řadě mu vyšla samostatná kniha, a dvě ve spolupráci s věštcem Stanley Bradley. (zdroj životopisu: uživatel Petrstik)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.