Stefano Manfredi životopis

italská, 1954

Životopis

Stefano Manfredi (*1954, Itálie) je jedním z předních odborníků na moderní italskou kuchyni. Z Lombardie na severu Itálie se celá rodina Manfredi přestěhovala do Austrálie v roce 1961. Stefano si s sebou do nového domova přivezl vzpomínky a recepty z kuchyně své maminky a babičky, jedné z nejlepších kuchařek v Lombardii. Již od raných 80. let je oceněným šéfkuchařem a majitelem restaurací, který přináší chutě a recepty svého dětství do současné italské kuchyně. Přes 20 let vlastní a spravuje restaurace v Sydney. Je také spisovatelem a autorem kulinářských knih a novinových článků. V roce 2005 se stal jedním z mála prestižních italských šéfkuchařů, kteří se objevili v prvním anglickém vydání klasické italské kuchařky The Silver Spoon. (zdroj životopisu: Omega)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Stefano Manfredi - knihy

2018  100%Nová pizza

Žánry autora

Kuchařky

Štítky z knih

pizza pečení

Manfredi je 0x v oblíbených.
Osobní web autora