Sheri WhiteFeather životopis

Cherie Feather · pseudonym

americká

Životopis

Sheri Whitefeatherová žije v jižní Kalifornii. Holduje etnické kuchyni, obřadům severoamerických indiánů, navštěvuje galerie a starobylé krámky na pobřeží. Psaní se stalo její vášní, a proto velmi ráda přispívá do edice Desire. Když zrovna nepíše, čte až do časných ranních hodin.

Spolu s manželem se Sheri věnuje výrobě uměleckých předmětů z kůže. Vliv manžela, stříbrotepce, který je původem Creek, lze vystopovat i ve volbě námětů, které se často týkají indiánské tématiky. Projevuje se také v lásce ke zvířatům. Doma mají hotový zvěřinec, který zahrnuje nejen rozmazleného anglického buldoka, ale i koně, hady, ještěrky, fretky a čtyři bengálské kočky. Jejich dospívající syn se vášnivě věnuje skateboardu.

Být spisovatelkou romantických příběhů je pro Sheri nejbáječnější povolání na světě. "Na psaní miluji úplně všechno," svěřuje se. Když tvoří, dělá jí společnost psí miláček, který jí oddaně leží u nohou a hlasitě chrápe.

Její rada čtenářkám, jak učinit život více romantickým, zní: Sněte! Mluvte o tom, čeho byste chtěla dosáhnout a pomáhejte druhým v jejich úsilí být štastnějšími! A taky udělejte čas od času o nějakém nudném odpoledni to, na co právě máte chuť - spontánně, od srdce a bez výčitek! (zdroj životopisu: www.harlequin.cz)

Ocenění