Sandra Ingerman životopis

americká

Životopis

Sandra Ingerman je světově uznávaná šamanská učitelka, která učí přes 30 let. Vedla mezinárodní workshopy na témata šamanská cesta, léčení či odvrácení znečištění životního prostředí pomocí duchovních metod. Je známá tím, jak přemosťuje staré kroskulturní léčebné metody do moderní kultury a řeší potřeby naší doby.
Dává dohromady globální duchovní komunitu, provádí silné transformativní rituály a inspiruje ostatní k tomu, aby zůstali silní ve své duchovní a sociální aktivistické práci a přitom si zachovali vizi naděje a světla ve světě.
S velkou vášní pomáhá lidem se znovu spojit s přírodou. Od 80. let se tisíce lídí vyléčily ze starých i současných traumat skrze klasickou kroskulturní šamanskou léčebnou metodu, kterou Sandra učí a nazývá ji nalezení duše (Soul Retrieval).
Je licencovanou manželskou a rodinnou terapeutkou a profesionální poradkyní mentálního zdraví. Je certifikovanou odbornicí na traumatický stres.
V roce 2007 obdržela cenu míru (Peace Award) od světové nadace pro integrativní medicínu (Global Foundation for Integrative Medicine). Byla vybrána mezi Top 10 duchovních vůdců roku 2013 časopisem Spirituality and Health (=duchovno a zdraví).

Žije v Santa Fe v Novém Mexiku, USA. (zdroj životopisu: http://www.sandraingerman.com)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.