Ross Bernstein životopis

americká, 1969

Životopis

O Ross ...

Ross Bernstein je best-selling autor téměř 50 sportovních knih a objevil se na tisíci televizních a rozhlasových programů během jeho kariéry, včetně CNN a ESPN, tak i na stránkách Wall Street Journal, New York Times a USA Today . Je vyhledávaný jako motivační řečník, Ross používá sport jako metaforu pro život a podnikání, inspiruje své diváky a vyzýva, aby mysleli jinak.



Ross vyrůstal v malém městě v jižní Minnesotě na Fairmont a navštěvoval University of Minnesota. Tam se poprvé dostal k psaní. Na univerzitě se stal týmovým maskotem, "Goldy Gopher." To ho inspirovalo k napsání (v roce 1992) v regiónu oblíbené knize s názvem: "Gopher Hokej v hokeji Gopher."

Následně strávil strávil pět let v Chicagu a New Yorku, kde pracoval jako viceprezident pro marketing Walt Disney Company. V roce 1997 se přestěhoval zpět do Minnesoty, aby se věnoval jeho snu, stát se na plný úvazek sportovním autorem. Od té doby napsal téměř 50 knih - od kriticky oslavované národní biografie, přes regionální kroniky, až po paměti inspirativní pro děti. Dokonce si našel čas, aby sloužil jako editor (na dva roky) ve Minnesota Hokej věstníku, časopis s více než 50,000 čtenáři.


(zdroj životopisu: http://www.bernsteinbooks.com)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Ross Bernstein - knihy

2007  86%Bitkařský kodex

Žánry autora

Literatura naučná Sport

Štítky z knih

Bernstein je 0x v oblíbených.
Osobní web autora