Rebecca Sullivan životopis

australská, 1972

Životopis

Rebecca Sullivan se narodila 11. září 1972.
Je kuchař samouk a pracovala s některými ze světových nejlepších výrobců jídla, akademiky, aktivisty a šéfkuchaři. Obhájkyně udržitelného žití, spisovatelka, farmářka a podnikatelka, která nedávno založila australskou značku Warndu se svým partnerem Damienem. Rebecca pracovala na mnoha projektech, které by milovník jídla nenáviděl, od Real Food Festival v Londýně, po práci na Slow Food Nation v San Francisku, farmářkou kávu v Ugandě až po vyučování vědců na Maledivách pro OSN.

Rebecca ukončila studia International Rural Development and Sustainable Agriculture na Royal Agricultural College v Gloucestershire v Británii, během kterých se soustředila na bezpečnost jídla a udržitelnou budoucnost jídla. Její obsese jídlem začala v Itálii, takže se začala zajímat o hnutí Slow Food Movement, kde s nimi strávila roky v Británii organizování akcí, kampaní a samozřejmě jedením.
Po decade za mořem přesídlila zpět do Austrálie, she has re-settled back in Australia and has spustila hnutí The Granny Skills Movement – komunitou podporované hnutí, které má za cíl uchránit umění-schopnosti, dědictví a tradice našich staršinů. (zdroj životopisu: http://www.rebeccasullivan.com.au/)

Ocenění

Rebecca Sullivan - knihy

2018  70%Umění přirozeného domova

Žánry autora

Pro ženy Dům a byt Zdraví

Štítky z knih

Sullivan je 0x v oblíbených.
Osobní web autora