Radek Palaščák životopis

česká, 1979

Životopis

Mgr. Radek Palaščák (*1979), člen správní rady Sdružení D.

Specializuje se na oblast komunikace a public relations. Více než 10 let vedl marketingové oddělení olomoucké Univerzity Palackého, nyní se již na vlastní pěst věnuje poradenství, konzultační činnosti a kreativnímu textování v nevládních organizacích, soukromých firmách a dalších institucích. Příklady dobré praxe, se kterými se během své profesní dráhy setkal, se snaží zprostředkovat také posluchačům magisterského studia na Fakultě tělesné kultury UP v Olomouci, jíž je (mimo jiné) absolventem a kam čas od času externě dochází.

Kromě oblasti komunikace se (marně) soustředit na udržování svých fotbalových a futsalových dovedností. Zkušenosti, které nasbíral za více než třicet let na zelených pažitech, černých škvárách a v poslední době i umělých površích, předává mladým talentům v místním klubu Slovan Černovír.

Jako pětinásobný otec se rozhodl věnovat část svého neexistujícího volného času práci ve správní radě Sdružení D. Uvědomuje si totiž, že ve standardní výuce na základních a středních školách se žáci naučí řadu užitečných věci. Ještě užitečnější ale často bývá to, co se ve škole nedozvíte. (zdroj životopisu: http://www.sdruzenid.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Žánry autora

Literatura naučná Obrazové publikace

Štítky z knih

Palaščák je 0x v oblíbených.