Pavlína Lerchová životopis

česká

Životopis

Pavlína Lerchová je interní kouč, trenér, lektor.

Vystudovala andragogiku na UJAK Praha, Gracent - Ústí nad Labem, Obchodní Akademie Most (2013, Bc.). Úspěšně zakončila kurz pro Mentální kouče ve společnosti Neurolaboratoře Comservis.com, která se zabývá tréninkem mozku a všech kognitivních schopností špičkových sportovců, manažerů, důchodců, dětí i jednotlivců, kteří chtějí zlepšit práci svého mozku a stát se lepšími.
Od roku 2013 působí ve společnosti Česká pojišťovna a.s., kde se věnuje koučinku manažerů skupin a regionálních ředitelů v oblasti self management aktivity, tréninku a rozvoji obchodníků v oblasti soft i hard skills.

V roce 2018 jí vyšla kniha "Jako Fénix z popela" o tom, jak jí před 20 lety zemřela prvorozená dcera Věruška, která trpěla raritním kožním onemocněním, zvaným PLEVA syndrom, kterému nakonec podlehla. V knize popisuje svou mnohaletou cestu k vyrovnání se s osudem, svou proměnu v ženu, která dnes dodává sílu a optimismus ostatním prostřednictvím koučingu, jemuž se věnuje. (zdroj životopisu: https://www.linkedin.com/in/pavl%C3%ADna-lerchov%C3%A1-4b78b948/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Pavlína Lerchová - knihy

2018  62%Jako Fénix z popela

Žánry autora

Romány Literatura česká Biografie a memoáry

Štítky z knih

autobiografie

Lerchová je 0x v oblíbených.