Pavel Drdel životopis
česká, 1976
Životopis
PAVEL DRDEL je strakonický rodák, ambasador sbírky Post(n)i se a šéfkuchař restaurace Sůl a Řepa.
Ve své restauraci spolupracuje s malými farmáři a místními dodavateli, propojuje české a zahraniční postupy a vaří lokální jídla plná chuti. Základ jeho kuchyně tak nezačíná u plotny, ale u lokálních farmářů na poli. O to více si váží každé suroviny a snaží se ji zpracovat beze zbytku. Nakládá, suší, fermentuje. Patří k zakládajícím členům jihočeského spolku čtyř restaurací Jíme Jih.
(zdroj životopisu: https://www.smartpress.cz/pave...)
Ocenění
Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.
Pavel Drdel - knihy
2022 | Postní kuchařka: Od kořene po nať |
Žánry autora
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Štítky z knih
Drdel je 0x v oblíbených.