Pavel Drdel životopis

česká, 1976

Životopis

PAVEL DRDEL je strakonický rodák, ambasador sbírky Post(n)i se a šéfkuchař restaurace Sůl a Řepa.

Ve své restauraci spolupracuje s malými farmáři a místními dodavateli, propojuje české a zahraniční postupy a vaří lokální jídla plná chuti. Základ jeho kuchyně tak nezačíná u plotny, ale u lokálních farmářů na poli. O to více si váží každé suroviny a snaží se ji zpracovat beze zbytku. Nakládá, suší, fermentuje. Patří k zakládajícím členům jihočeského spolku čtyř restaurací Jíme Jih. (zdroj životopisu: https://www.smartpress.cz/pave...)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Pavel Drdel - knihy

2022  83%Postní kuchařka: Od kořene po nať

Žánry autora

Literatura naučná Kuchařky Zdraví

Štítky z knih

půst

Drdel je 0x v oblíbených.