Pavel Bambásek životopis

česká

Životopis

Pavel Bambásek je investor a podnikatel, který se byznysu věnuje už v podstatě od svého dětství. Když mu bylo třináct, prodával turistům trička, pak podobně jako mnoho lidí z jeho generace, která dospěla v devadesátých letech, vydělával na prodeji počítačů. Roky hledání investorských kroků ho přivedly od obchodování s akciemi a snahy pochopit pravidla trhu až po investice do nemovitostí. A ty si doslova zamiloval, protože mu dávají smysl nejen ve vydělaných penězích, ale i radostí, kterou dobře vykonaná práce může přinést. Podobnou radostí, jakou mu na konci osmdesátých let dělala zvyšující se částka v červené knížečce tehdejší Spořitelny.

Napsal knihu o svých investičních zkušenostech. V knize se přitom dočtete nejen o tom, které směry investování její autor opustil, ale hlavně proč. Je tak velkým praktickým pomocníkem pro všechny, kdo chtějí zázračně zbohatnout na akciích nebo na obchodování s opcemi. Dozvíte se zde ale také, jak si rozumně rozložit portfolio, kolik peněz investovat do půdy, do zlata nebo tradičně do nemovitostí. Zda si koupit byt nyní, nebo čekat na pokles cen. A najdete v ní také úvahu nad tím, zda k takovému poklesu může dojít a proč se vůbec ve světě financí střídají období blahobytu, kterým procházíme nyní, s lety krizí, jakou byla například ta ve třicátých letech.

Na webu BlueTrader.cz najdete články o investování zejména do nemovitostí, ekonomické názory a další témata související s investováním. (zdroj životopisu: https://www.bluetrader.cz/kdo-jsem/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.