Otis Ingrams životopis

britská

Životopis

Otis Ingrams je návrhář kůže, který rozjel svoji značku OTZI Studios v roce 2013 výrobou peněženek, zástěr a užitného zboží z kůže z britských zdrojů. Později se spojil s Maxem Hayterem, s kterým se zná celý život, a vytvořili značku OTZI London, a pracují spolu v Dalstonu v Londýně.

Narodil se v Londýně s potřebou pracovat rukama a touhou navrhovat nadčasové, funční a odolné věci, které lidé denně používají.
Po promoci na Státní univerzitě v San Franciscu se vyučil ve studiu Billa Amberga. Pak udělal řadu zakázek a spoluprací a teprve poté si založil vlastní firmu zpět ve Spojeném Království.
Jeho firma nese základní ideu jednoduchého designu, který dá vyniknout opravdovému a kvalitnímu materiálu. V nejvyšší možné míře používá nejjemnější kůže a materiály z dobrých zdrojů a vše vyrábí za použití tradičních i současných metod. Spolupracuje s návrháři, interiérovými designéry, umělci a výrobci s cílem vytvořit jedinečné a funkční kusy. Firma má jak kusovou, tak sériovou výrobu pro jednotlivce i firmy, přičemž věří, že ručně i sériově vyráběné produkty vyžadují stejnou úroveň designu a umu. (zdroj životopisu: www.thenewcraftsmen.com; fashioninsiders.co)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Otis Ingrams - knihy

2018  67%Práce s kůží

Žánry autora

Hobby

Štítky z knih

Ingrams je 0x v oblíbených.
Osobní web autora