Nick Roberts životopis

americká, 1986

Životopis

Nick Roberts se narodil 17. října 1986 v Charlestonu v Západní Virginii. Byl vychován svými rodiči Kitem a Jane, spolu se svými sourozenci Kit Jr., Rae a Beth, v St. Albans, WV. Celoživotní vypravěč Nick začal psát a ilustrovat dětské knihy na základní škole, na střední škole vyrostl v psaní scénářů a poté přešel do povídek a románů. V současné době je učitelem angličtiny ve dne a autorem v noci.

Nick nyní žije v Jižní Karolíně se svou ženou Amy a jejich dvěma dětmi Keaganem a Corou. Rád tráví čas se svou rodinou, vzpírá a obhajuje lidi, kteří se zotavují ze zneužívání návykových látek poté, co v roce 2012 absolvoval Recovery Point West Virginia. Jeho debutový hororový román Anathema vydalo nakladatelství J. Ellington Ashton Press v roce 2020 a získal cenu 2020–2021 Cena spolku autorů hororu za debutový román roku. Jeho druhý román, The Exorcist’s House, byl vydán 6. května 2022 Crystal Lake Publishing.

Prostřednictvím svého psaní zkoumá témata viny, vykoupení a temné stránky lidstva. Jeho práce byly publikovány v The Fiction Pool, The Blue Mountain Review, Haunted MTL, Stonecrop Magazine, Falling Star Magazine a v různých antologiích vydavatelů jako J. Ellington Ashton Press, Dead Seas Press a Sinister Smile Press. (zdroj životopisu: https://www.nickrobertsauthor....)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Nick Roberts - knihy

2023  76%Exorcistův dům

Žánry autora

Literatura světová Horory

Štítky z knih

exorcismus horory Virginie (USA)

Roberts je 1x v oblíbených.
Osobní web autora