Miloslav Novotný životopis

česká, 1955

Životopis

Prof. Ing. Miloslav Novotný, CSc. (*1955) absolvoval inženýrská studia a následně vědeckou přípravu v oboru pozemního stavitelství na Stavební fakultě Vysokého učení technického v Brně. V roce 1999 byl jmenován docentem a v roce 2012 profesorem pro obor Pozemní stavby.

Kromě působení v akademické sféře vždy spolupracoval s řadou realizačních firem ze stavební praxe, kterým předával nejnovější technické i technologické poznatky a výrazně se podílel na řešení jejich praktických úkolů či problémů.

Od roku 1994 je autorizovaným inženýrem pro obor Pozemní stavby a od roku 1997 soudním znalcem v oboru stavebnictví. Tuto svoji dlouholetou spolupráci se stavební praxí považuje za velmi významnou. Je zajímavé, jak zanedbáním základních pravidel, logických postupů, volbou nestandartních postupů pod cenovým tlakem nebo pouhou nedbalostí lze napáchat řadu problémů.

Spojení odborných a praktických znalostí s řadou zkušeností ve společnosti RKNT s.r.o. považuje za mimořádnou možnost, jak přispět výrazně k omezení výskytu řady problémů pečlivou projekční, technologickou i realizační přípravou a kvalitním technickým dozorem investora. (zdroj životopisu: http://rknt.cz/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Miloslav Novotný - knihy

2003  60%Střechy - základní konstrukce
2013  0%Konstrukce šikmých střech
2000  0%Střechy I

Žánry autora

Literatura naučná Architektura Dům a byt

Štítky z knih

střechy

Novotný je 0x v oblíbených.