Milan Gelnar životopis

česká, 1956

Životopis

Milan Gelnar se narodil 31.8.1956 v 10.58 h. v Bílovci. Přestože je humanisticky založen, má klasické technické vzdělání. Studoval na střední průmyslové škole strojnické a poté na VŠ – tu však po 3 letech na vlastní žádost opustil.
Od r. 1979 do 1984 pracoval jako technik, pak do r. 1990 jako programátor. Od roku 1991 do roku 2004 podnikal v oblasti knih.
V té době byl vrcholovým managerem a společníkem ve firmě Tisk Morava s.r.o., která se zabývala distribucí a prodejem knih a byla jednou z největších a nejúspěšnějších knižních firem v ČR. Absolvoval mnoho manažerských kurzů, byl spolupracovníkem poradenské firmy Silma Gradient, poskytující služby vrcholovým managerům velkých a středních firem.
O záležitosti týkajících se duchovních praktik, se aktivně zajímal už od svých dětských let. K aktivním praktikám jej přivedla PhDr. Patricie Terwinová nyní Anzari u které více než 10 let pravidelně absolvoval na zámečku Liblicích pobytové dynamické meditace.
Astrologií a astrologickými záležitostmi se zabývá více než 20 let. Do roku 2004 však astrologii bere jen jako svou velkou lásku a koníčka. Jeho astrologické vzdělání a dovednosti, ovlivnili jeho učitelé především staří klasičtí astrologové Vladimír Sládeček, jenž byl více než 15 let jeho sousedem, přítel astrolog Vladimír Kuchař a současní mladí astrologové Jitka Jurdinová., Antonín Baudyš Jr., Alice de Silva Lago a další.
V roce 2004 odchází z oboru knižní distribuce a vydává se na dráhu profesionálního astrologa. V tomtéž roce začíná provozovat webové stránky www.astrosfera.cz, které sdružuje špičkové představitele alternativních duchovních disciplín a nabízí poradenské a sebepoznávací služby.
K rozhodnutí vydat se na cestu profesionálního astrologa jej přivedlo poznání, které se dostavilo při praktikování šamanismu pod vedením MUDr. Pavly Kubáškové. a absolvování holotropního dýchání u MUDr. Milana Hrabánka. (zdroj životopisu: http://www.astrosfera.cz/archiv/milan-gelnar.html)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.