Michal Mrhač životopis

Claudio Depeyrac · pseudonym

česká, 1989

Životopis

Pochází z České Lípy, kde prožil většinu svého života, po studiích se odstěhoval do Prahy. Od roku 2008 se pohyboval ve finančním sektoru, začátkem roku 2011 založil společně s dalšími společníky investiční klub, jednalo se o první založený klub v ČR zaměřený na investice do začínajících firem. Zde se setkával s českými multimilionáři, kteří na rozdíl od běžných bankovních hledali alternativní investice.

Žil poklidným občanským životem až do doby než se přihodilo náhlé prasknutí Achillovy šlachy na pravé noze při fotbalovém zápase.
Pooperační 5měsíční domácí hospitalizace spustila pod tíhou získaných informací z jeho působení následný proces sebeuvědomění, nastala změna životních hodnot a vyznávané filozofie, začátek komplexně odlišného vnímání dnešního světa.

Celá tato změna byla tak intenzivní, že autor hledal východisko z celé situace. Najednou se v něm probudila silná potřeba a touha lidem něco sdělit, začal tedy postupně psát. Původně se mělo jednat pouze o cca 20 stránek, kniha ho však velmi brzy naprosto pohltila. (zdroj životopisu: http://www.ukradenypotencial.cz/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Michal Mrhač - knihy

2013  72%Ukradený potenciál

Žánry autora

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl

Štítky z knih

Mrhač je 0x v oblíbených.
Osobní web autora