Michael Chaskalson životopis

britská, 1945

Životopis

Michael je jedním z předních britských trenérů všímavosti. Autorem vědomím pracoviště, Michael je také zakladatelem a ředitelem všímavosti Works Ltd., významného evropského poskytovatele intervencí všímavosti bázi.

Se sídlem v Cambridge, Michael má více než třicet pět roků osobního praxe všímavosti a příbuzných oborů. Je členem jádra týmu výuky v Centru pro všímavosti výzkumu a praxe v Bangor University, kde vyučuje modul v magisterském programu na částečný úvazek v bdělosti na University School of psychologie. Je mimořádným profesorem IE Business School v Madridu, učil na jejich Výkonný magisterský program v oboru pozitivní strategii a vedení (EXMPLS).

Michael má podnikatelského pozadí. V roce 1980 spoluzaložil windhorse: evoluce, je fair-obchodní společnost, která má dnes tržby ve výši zhruba 10 milionů £ a zaměstnává několik set lidí.

Poté, co opustil společnost v roce 1988, Michael věnoval podpoře své pracovny praxi a výuku všímavosti a buddhismem. V roce 2003 se zapsal do programu Bangor University mistrů v bdělosti, kterou absolvoval s vyznamenáním v roce 2006. Od té doby se věnuje výuce všímavost ve světských kontextech.

Kromě běží četné veřejné kurzy, jako trenér a všímavosti trenér Michael pracoval s lidmi z PricewaterhouseCoopers, AXA PPP, Lloyds Bank, Deutsche Bank, KPMG, Skotské Re, Pinsent zedníků, Mills & Reeve, The Prudential, Saatchi & Saatchi, eBay, National Health Service, GlaxoSmithKline, Spojené království je ministerstvo vnitra a úřad vlády a několik špičkových britské obchodní školy. On také cvičil některé z předních obchodních trenérů ve Velké Británii v všímavosti dovedností.

Jeho kniha je "S vědomím pracovišti", vydalo nakladatelství Wiley-Blackwell v roce 2012. Samostatnou kapitolou s názvem "Tvorba S VĚDOMÍM vůdce", co-psaný s Jeremy Hunter, byla zveřejněna v roce 2013 Wiley Handbook of Occupational a průmyslové psychologie a dvou kapitol , co-psaný s Johnem Teasdale, byly publikovány v roce 2013 v "všímavosti: Různé pohledy na jeho význam, původů a aplikace".
http://michael-chaskalson.blogspot.cz/
http://michael-chaskalson.blogspot.com/feeds/posts/default (zdroj životopisu: http://www.michaelchaskalson.com/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.