Martin Perlík životopis

česká, 1979

Životopis

Ing. Martin Perlík (*1979). Stavební inženýr s autorizací pro pozemní stavby ČKAIT č.10446, držitel ocenění Živnostník roku hl.m. Prahy 2016.
Konzultuje a projektuje rekonstrukce rodinných domů a bytů. Specializuje se hlavně na úspory energií, dispoziční řešení, rozvody vnitřních instalací a publikační činnost. Projektuje na volné noze od roku 2003.
--
Je součástí rodinné projekční kanceláře Perlík Projekce, jejíž příběh se odvíjí od roku 1992, kdy se jeho otec Ing. Jiří Perlík (*1954) rozhodl opustit své zaměstnání stavebního inženýra v ČKD a začal projektovat na volné noze. V té době se výkresy kreslily ručně perem na rýsovacím prkně a každá změna znamenala vyškrábat čáru žiletkou. Při práci mu občas pomáhal, a když v roce 2003 dokončil vysokou školu, připojil se k němu naplno. V roce 2016 se k nim přidal i bratr projektant Ing. Ondřej Perlík (*1985). Firma se specializuje na rekonstrukce starších rodinných domů a bytů. V případě potřeby zapojují do přípravy projektu další specialisty. (zdroj životopisu: www.perlikprojekce.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.