Mairghread Scott životopis

americká

Životopis

Mairghread Scott je autorka animovaných filmů a výkonná producentka žijící v Los Angeles v Kalifornii. Vyrostla v Dearbornu v Michiganu a navštěvovala Tisch School of the Arts v NYU, kde se specializovala na dramatické psaní (je to skutečný titul!) a vdechla spoustu plísní při provozování knihovny rekvizit pro divadelní oddělení.

Mairghread se přestěhovala do Kalifornie hned po vysoké škole. Poté, co pracovala na několika nepříjemně studených zakázkách (California, turn down the AC!), začala psát na Transformers: Prime. Později pokračovala v psaní řady různých karikatur a komiksů, které splnily všechny její nejdivočejší hloupé sny.

Zatímco Mairghread má zkušenosti s psaním pro předškolní děti, animací pro děti a dospělé, stále má své srdce v prostoru akčního dobrodružství a nadále sní o tom, že všechny své problémy vyřeší násilím.

Ve svém volném čase je předsedkyní Výboru spisovatelských řemesel a zasedá ve výkonné radě IATSE Local 839, The Animation Guild. Také ráda čte, vyšívá křížkem a hraje videohry na jednodušší obtížnost, než jak sama říká. (zdroj životopisu: https://mscottwriter.com/bio/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.