Lucie Lebdušková životopis

česká, 1981

Životopis

Jsem Žena, máma malého Tadeáška, manželka a psycholožka.
Vystudovala jsem jednooborovou psychologii v Olomouci a poté několik let pracovala v Psychiatrické léčebně v Kroměříži. Během té doby jsem studovala hypnózu, systemické (rodinné) konstelace a na řešení orientovanou psychoterapii M.H. Ericksona. Stále jsem na cestě seberozvoje a doufám, že se nikdy nezastavím :-)
Mým záměrem je pracovat zejména se ženami, pomáhat jim najít jejich vlastní sebehodnotu a sebedůvěru (skrze jejich ženskou sílu a uvědomění), motivovat je v realizování jejich snů a vášní, komunikovat o nových a důležitých tématech, a nalézat nové cesty k řešení starých problémů. Píšu i články zaměřené na ženskou tematiku na různé blogy (zenyzenam.cz, cyklickazena.cz, zenysro.cz).
V nedávné době jsem v průběhu dvou těhotenství přišla o miminko, což mne posunulo o zásadní krok novým směrem. Na základě svých zkušeností jsem vytvořila projekt Čekala jsem miminko, kde pracuji se ženami, které přišly o miminko během těhotenství, pomáhám jim projít cestou uzdravení, aby mohly jít životem dále a s radostí a důvěrou, že se věci se dějí tak, jak mají. (zdroj životopisu: http://www.lucielebduskova.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Lucie Lebdušková - knihy

2014  88%Čekala jsem miminko, ale...

Žánry autora

Pro ženy Literatura česká Rodina

Štítky z knih

potrat interrupce

Lebdušková je 0x v oblíbených.