Lora S. Irish životopis

americká, 1955

Životopis

Lora S. Irish je mezinárodně známá umělkyně a autorka, mezi jejíž uznávané knihy patří Velká kniha řezbářských vzorů , Velká kniha keltských vzorů , Velká kniha dračích vzorů , Velká kniha tetovacích vzorů , Oficiální příručka upírského umělce , Relief Carving Wood Spirits , World Wildlife Patterns for the Scroll Saw a mnoho dalších. Nakladatelství Fox Chapel Publishing prodalo více než 500 000 výtisků irských knih. Lora je také častým přispěvatelem do časopisů Woodcarving Illustrated a Scroll Saw Woodworking a Crafts .

Lorino učení umění a řemesel lze nalézt na jejích dvou webových stránkách. LSIrish.com má stovky stránek bezplatných online výukových programů a projektů . ArtDesignsStudio.com , její stránka se vzorem a kresbami čar, obsahuje návrhy čárových umění vytvořené výhradně Lorou pro krátery a řemeslníky. Lora S. Irish vlastní autorská práva na veškerý materiál související s těmito třemi webovými stránkami. ArtDesignsStudio.com od roku 2013 nabízí více než 2500 vzorů v různých předmětových kategoriích, včetně Severoamerické divočiny, Keltských uzlů, Draků a mytologických zvířat , Námořního a mořského života, a mnohem více! Lora nadále poskytuje nové vzory a novou inspiraci mnoha umělcům.

Lora S. Irish, která pracuje ve svém domácím studiu na venkově v polovině Marylandu, v současné době zkoumá nová řemesla a koníčky, včetně šperků z ohýbaných drátů, šperků z kovového plechu, prošívání kusových záplat a aplikací, vyřezávání z tykve, pyrografie z tykve a kožených řemesel. (zdroj životopisu: https://www.amazon.com/Pyrogra...)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.