Lindsay Marcott životopis

americká

Životopis

Lindsay Marcot je autorkou napínavých thrillerů odehrávajících se na tajemném a atmosférickém pobřeží Kalifornie. Její nejnovější román, V příboji pochyb, vyšel u Thomas & Mercer v srpnu 2021. Lindsayiny předchozí knihy byly vybrány jako výběr do Klubu knih měsíce, Literárního spolku a Tajemného spolku a také adaptovány pro film Hallmark a přeložena do jedenácti jazyků.

Prvním úspěchem Lindsay jako spisovatelky byla hra na Den díkůvzdání v šesté třídě o odvážné dívce Pilgrim a jejím moudrém krocani. Poté, co vystudovala Smith a pracovala jako hlídačka koček, asistentka rockových hvězd a servírka v grungeovém klubu TriBeCa, získala práci jako výzkumná pracovnice pro časopis Esquire. Brzy začala přispívat články do dalších publikací, včetně Glamour, Harper’s, Mademoiselle a L.A. Times Magazine, zejména dělala Playboy Interview s herci Saturday Night Live.

Napsala také scénáře pro Warner Bros., Disney a Paramount a byla výkonnou producentkou několika celovečerních a kabelových filmů.

Jednou z jejích největších lásek je koučování začínajících spisovatelů, což dělala v prestižním programu spisovatelů UCLA a jako dobrovolnice v Los Angeles Library. (zdroj životopisu: https://www.lindsaymarcott.com/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Lindsay Marcott - knihy

2022  68%V příboji pochyb

Žánry autora

Literatura světová Thrillery

Štítky z knih

romantika

Marcott je 0x v oblíbených.
Osobní web autora