Keidi Keating životopis

americká

Životopis

Keidi je duchovní rádce a autor, který podporuje lidi, aby připojit ke Světlu jejich duše projevovat zázraky a dělat sny. Ona zažila náhlé duchovní probuzení ve věku 30 let, po sérii transformačních léčebných sezení.

Jednou v noci, což koule zářícího bílého světla se objevil v její ložnici a instruoval ji dát dohromady Book of Light - s názvem The Light: Kniha moudrosti - pomáhat a podporovat jiní na svých cestách k osvícení. Následující Božího vedení, sbírala 22 z největších duchovních učitelů a autorů planety přispět kapitol, včetně svítidel a autory, jako je Don Miguel Ruiz a Neale Donald Walsch. Kniha je nyní k dispozici v sedmi jazycích, včetně čínštiny, ruštině a španělštině.

Světlo: Kniha poznání přišel příště, s kapitolami a učení ze svítidel včetně Jeho Svatosti dalajlamy, Anita Moorjani, Bruce Lipton, Dada Vaswani a Pujya Svámídžímu.

Keidi je v současné době psaní a sestavování třetí a poslední kniha v sérii, světlo: A Book of Truth. Také vizionářské podnikatel, ona je v současné době vyvíjí několik nových podnikatelských nápadů rozšířit ještě více světla do celého světa.

Pro více informací o The Light přihlášení k www.thelightnetwork.com/thelight~~pobj. A další podrobnosti o Keidi, přihlaste se k www.keidikeating.com.

DVANÁCT Věci jste nevěděli O MNĚ!

1. Měl jsem řadu mimotělní zkušenosti, které je třeba učinit, abych astrální cestovatel.

2. Jednou jsem viděl ducha v mé ložnici, když jsem se probudil velmi brzy ráno. Duch seděl na kraji mé postele hladila mě na čelo, jako kdyby se mě utěšit. Když si všimla, že jsem ji viděl, vstala, položila vestu přes ruku, a uprchl přes můj zavřené dveře ložnice. Den předtím, než se to stalo, jsem byl velmi emotivní o něčem.

3. I sen o bytí mezinárodní nejprodávanější autor, jehož knihy dotknout se lidských srdcí a umožnit jim lesk.

4. Jednou jsem se rozbrečel ve třídě ve věku šesti let, protože jsem nemohl čerpat šestiúhelníku.

5. jsem začal číst ve věku dvou a psaní malé příběhy ve věku čtyři.

6. Moje oblíbená příchuť zmrzliny je máta a choc chip.

7. Jako teenager jsem měl špatné akné, a proto jsem se necítil moc šťastný nebo sebejistý v sobě.

8. Miluju vidět duhu - oni vždy se mi úsměv.

9. nemám absolutně žádný strach o umírání a jeden den doufám pomoci umírajícího přechází do Světla.

10. I meditovat každý den po dobu dvou hodin.

11. Jednou jsem měl kód Světla staženého do mě uprostřed noci; komplikovaná řada písmen, čísel a symbolů.

12. Narodil jsem se 10. listopadu, který mě dělá Scorpio, ale bez žihadla v mém ocasu! (zdroj životopisu: https://www.amazon.com/Keidi-Keating/e/B002SZAA1Y)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.