Karolína Vrbasová životopis

česká, 1980

Životopis

V útlém dětství hrála v loutkovém divadle, ve škole vynikala v psaní slohových prací a v recitaci. Matematika, fyzika a chemie naopak plnily její žákovskou knížku známkami 4 a 5. S kamerou přišla poprvé do kontaktu v roce 2005, kdy krátkodobě moderovala sportovní aktuality na televizní stanici Galaxie Sport. Posléze se do povědomí některých zábavychtivých diváků zapsala experimentální účastí v reality show Vyvolení 2.

V roce 2006 odstartovala s týmem redaktorů videotvorbu na začínající internetové televizi Stream.cz, pro kterou do dnešního dne natočila nespočet reportáží a seriálů všeho druhu. V mezičase pracovala jako reportérka v televizi Nova a po dobu tří let v pozici reportérky a produkční na zpravodajském internetovém portálu Od roku 2008 vytváří zábavný publicistický pořad Fenomén, který má k současnému dni už 260 epizod, zároveň pracuje jako dramaturg na Stream.cz.

Sama sebe charakterizuje jako hyperaktivní, s neustálou potřebou tvůrčí činnosti. Čas tráví kreativní prací, psaním scénářů, tvorbou seriálových a reportážních videí, sportem a sebevzděláváním. (zdroj životopisu: csfd.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Karolína Vrbasová - knihy

2015  62%Chlapidárium - deník otrlé holky

Žánry autora

Literatura česká

Štítky z knih

Vrbasová je 1x v oblíbených.