Karen Potter životopis

americká

Životopis

se narodila v malém městečku v Kentucky, kde si všichni sousedé takříkajíc "viděli do talíře" a věděli o sobě téměř všechno. Po střední škole se najednou dostala na kentuckou univerzitu v třikrát tak velkém městě Owensboro, kde vystudovala angličtinu.
Nejprve se chtěla stát učitelkou, ale zjistila, že se ve třídě necítí dobře. Proto si našla práci v knihovně a znovu se vrátila na univerzitu, aby vystudovala knihovnictví. Jak se ale dostala k psaní romantických příběhů? Pravděpodobně tím, že byla jejich dychtivou čtenářkou…
Jednoho dne se bavila se svou kolegyní v knihovně, že by také mohla napsat nějaký příběh z knihovnického prostředí – vysnily si rudovlasou přitažlivou knihovnici, která se zamiluje do svého pohledného, svalnatého šéfa… a semínko literární múzy bylo zaseto. Tento příběh skutečně napsala, ale zatím stále leží v šuplíku a čeká na nějaké vylepšení a vydání.
Kniha Troufalý dárce, která vychází v Romanci Duo v listopadu, je její prvotinou. Karen stále pracuje jako knihovnice, ale sní o tom, že jednou se bude psaní věnovat na plný úvazek. V hlavě má spoustu nápadů, postav a příběhů, které odvádějí její pozornost při úklidu domácnosti, mytí auta a snaze trochu zhubnout. Miluje cestování na exotická místa na světě, ráda tráví čas se svou rodinou a pozoruje, jak její neteře a synovci vyrůstají.
"Sním o tom, že se jednou dostanu v New York Times na seznam autorů bestsellerů a že mě jednou někdo na ulici zastaví a řekne mi: líbí se mi vaše knihy. Pak se splní všechny má nejtajnější přání…" (zdroj životopisu: http://www.harlequin.cz/autor.php?autor=105)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Karen Potter - knihy

2007  87%Snoubenka z internetu / Troufalý dárce

Žánry autora

Literatura světová Romány Pro ženy

Štítky z knih

Potter je 0x v oblíbených.