Karel Vémola životopis

Karlos Vémola, Terminátor · pseudonymy

česká, 1985

Životopis

Karlos „Terminátor“ Vémola, vlastním jménem Karel Vémola, (* 1. července 1985 Olomouc) je český bojovník smíšených bojových umění (MMA), bývalý kulturista, zápasník a člen Sokolu. Jako první Čech se dostal do prestižní organizace Ultimate Fighting Championship (UFC). Je držitelem několika titulů ve střední a v polotěžké váze, a to jak v anglických, tak českých organizacích.
Svůj první profesionální MMA zápas měl v roce 2008. Rychle nabyl neporažený rekord 7–0, kdy zápasil v anglických organizacích Cage Fighters Championship a Ultimate Challenge MMA. Trénuje v anglickém klubu London Shootfighters.
V roce 2010 se objevil v kontroverzním filmu Killer Bitch, kde v hlavní roli účinkoval Cass Pennant, legendární anglický fotbalový chuligán, vyhazovač a dlouholetý šéf asi nejznámější chuligánské firmy Inter City Firm, Carlton Leach, legendární anglický zločinec a taktéž člen Inter City Firm a také kickboxer a MMA bojovník Alex „Reidernator“ Reid.
Je otcem dvou dětí, které vychovává jejich matka v Londýně. Vémola žije střídavě v Londýně a v Praze. Jeho koníčkem je chov velkého množství druhů vzácných motýlů a ryb, převážně žraloků. Má také psa a krokodýla, kterého koupil pro svého syna.
V roce 2016 byl v Anglii odsouzen k jednomu roku odnětí svobody za pěstování drog, ve vězení strávil nakonec jen půl roku (zdroj životopisu: https://cs.wikipedia.org)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Karel Vémola - knihy

2019  80%Karlos Vémola - Lvi žerou první

Žánry autora

Literatura česká Biografie a memoáry Sport

Štítky z knih

Vémola je 0x v oblíbených.
Osobní web autora