Karel Nedbálek životopis

1956

Životopis

Po skončení základní devítileté školy ve Slušovicích jsem nastoupil jako učeň elektromontér v n. p. Lacrum ve Zlíně. Dále jsem rozšiřoval odborné znalosti v letech 1974 - 1979 večerním studiem na SPŠ strojní ve Zlíně, kterou jsem ukončil maturitní zkouškou. Praktickým uplatňováním znalostí jsem podal v n. p. Lacrum ve Zlíně 18 zlepšovacích návrhů.
V roce 1979 jsem začal studovat formou denního studia VÚT v Brně, fakultu elektrotechnickou.
Po skončení studia jsem nastoupil do JZD AK Slušovice, kde jsem pracoval jako vedoucí provozu výroby kazetových počítačů TNS a periferií a jako ředitel závodu. V roce 1986 - 1988 jsem navštěvoval postgraduální studium na katedře přístrojů a automatizace fakulty strojní VÚT v Brně. V letech 1988 - 1990 jsem pracoval jako ředitel společnosti SAMBOX, družstev. podniku Vizovice, která se zabývala chemickou a strojní výrobou se specializovaným robotizovaným pracovištěm na výrobu GITTER BOX palet. Společnost zaměstnávala 100 pracovníků.
V letech 1990 - 1992 jsem byl generálním ředitelem DAK START TRENČÍN druhé největší nástupnické organizace DAK Slušovice, které mělo 1450 družstevníků. Společnost se zabývala zemědělskou činností, rostlinnou, živočišnou výrobou, zpracováním potravin, biotechnologií, výrobou krmiv, strojní výrobou, disponovala ubytovacími kapacitami a zabývala se cestovní činností.
V letech 1993 - 2006 jsem byl generálním ředitelem společnosti KOMBINÁT, a.s. V letech 1996-1997 jsem se podílel jako společník řízením leteckých závodů MORAVAN. V roce 2002- jsem začal studovat Právnickou Fakultu Univerzity Komenského v Bratislavě.
Neustále jsem rozvíjel myšlenky kapitálových vstupů do spol., hledání kontaktů v zahraničí, jsem zainteresován do zahraniční firmy „TANGSHAN -BROUMOV CLEANING MACHINERY“, v Číně; podílel jsem se založení privátního peněžního Moravského ústavu, Motelu Golf Start Slušovice. Jsem zakladatel více jak 10 obchod. a výrobních společností. V součastné době buduji vinařství RED HILL a vinařství DIETRICHSTEIN, které vlastní 36 ha vinohradů v Mikulově a Velkých Pavlovicích.
V roce 2011 jsem se stal prezident společnosti Rieger-kloss varhany Krnov, která vyrábí varhany od roku 1873. Byl jsem předseda Zemědělského družstva Velké Pavlovice a jsem generálním ředitelem Čibe a.s., Slušovice, předseda správní rady školy, Střední umělecká škola varhanářská, o.p.s. Krnov. V součastné době přednáší právo na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně.a EPI v Kunovicích. Je rozhodcem u Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky. V roce 2015 byl zapsán jako advokátní koncipient u ČAK. V součastné době je zaměstnán u advokáta Mgr. K. Nedbálka. Specializuji se na studie a výpočet ušlého a hypotetického zisku.

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.