Karan Bajaj životopis

indická, 1979

Životopis

Narozen 30. června 1979 v Indii.
Zaměstnání - v Senior VP & generální manažer a autor. Americká státní příslušnost.
Alma mater - Indický institut řízení, Bangalore
Birla technologický institut, Mesra, Ranchi.
Žánr-Beletrie.
Pozoruhodné práce : "Keep Off The Grass"(2008)
"Johnny Gone Down" (2010)
The Seeker (2015)

Karan Bajaj je indický americký autor tří současných indických románů, Keep Off the Grass (2008), Johnny Gone Down (2010) a The Seeker (2015). Bajajův první román Keep the Grass, který se stal v roce propuštění více než 70.000 kopií, byl semi-finalistou Amazonského průlomového románu a byl přidán do soutěže o cenu Golden India Quest. Společně jeho romány prodaly více než 200 000 výtisků v Indii.

Narodil se v roce 1979 v rodině indické armády a studoval v různých školách v Dillí, Shimla, Ranchi, Jabalpur, Lucknow a Assam.

Karan Bajaj byl nedávno jmenován viceprezidentem a generálním ředitelem (South Asia) pro Discovery Networks Asia-Pacific. Pracoval také jako hlavní marketingový ředitel společnosti Aden + Anais v New Yorku. Vystudoval indický institut řízení v Bangalore v roce 2002 poté, co dokončil své inženýrství z Birla Institute of Technology, Mesra, Ranchi v roce 2000. Byl vybrán jako jedna z deseti nejlepších mladých obchodních vůdců Indie Aditya Birla Foundation. Karan pracoval dříve jako ředitel pro společnost Kraft Foods, vedoucí značky pro společnost Procter & Gamble a manažerského konzultanta pro společnost Boston Consulting Group v Indii, na Filipínách, v Singapuru a v USA a byl nominován v kategorii 40 NÁS' od reklamního věku v roce 2007.

V různých rozhovorech uvedl, že jeho zájmy o východní mysticizmus, batohem a pěší turistiku jsou jeho inspirací psaní. (zdroj životopisu: https://en.wikipedia.org/wiki/Karan_Bajaj , https://translate.google.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.