Kamila Magálová životopis

slovenská, 1950

Životopis

Kamila Magálová je známá slovenská herečka, členka Slovenského národního divadla v Bratislavě, kterou dobře znají slovenští i čeští diváci z mnoha divadelních, televizních, filmových a dabingových rolí. V poslední době si zahrála například v úspěšné komedii Marie Poledňákové Líbáš jako bůh. Je vdaná, má dvě děti a tři vnoučata a s manželem je spolumajitelem hotelu Kamila. Působí jako bezstarostná, veselá a energická žena, která životem prochází s lehkostí a šarmem. To je však jen jedna podoba jejího života.

Kamila se narodila v rodině, kde dominovala hudba. Její otec Ladislav Slovák byl známý slovenský dirigent, maminka zůstala v domácnosti. Když byly Kamile tři roky, otec náhle oznámil manželce, že si našel nový vztah s mladou ženou a okamžitě se odstěhoval. Tato šokující zpráva a bezmoc vyústila u Kamiliny maminky do duševní choroby. Otec se k rodině nehlásil, starost o Kamilu a jejího bratra Mariána převzali prarodiče. Maminka propadla depresi a apatii a zemřela, když bylo dceři osmnáct let. Kamila Magálová si dodnes vyčítá, že pro ni neměla více pochopení.

Absenci rodičovské péče si Kamila nahradila ve svém dospělém životě. Má vřelý vztah ke zvířatům, chová koně. Kromě toho je šťastná ve svém hotelu, kde se pečlivě stará o pohodlí svých hostů. Má spokojenou rodinu a je úspěšná v práci

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.