Judith Darlene Hampton životopis

Ramtha, Judy Zebra Knight, J. Z. Knigh · pseudonymy

americká, 1946

Životopis

Judy Zebra Knight, zkráceně J. Z. Knigh, trozená Judith Darlene Hampton (*16.3.1946) je americká duchovní učitelka a autorka známá svým údajným channelingem duchovní entity jménem Ramtha. Kritici ji považují za vůdce kultu. Knight se objevila v amerických televizních pořadech např. Larryho Kinga, MSNBC a The Merv Griffin Show, i v médiích jako např. Psychology Today.
Vyrostla v chudobě, po vyšší střední pracovala v kabelové televizi, kde jí senzibil řekl, že ji navštíví osvícená bytost. Ramtha se jí prvně zjevila v kuchyni v roce 1977.
Žije v domě ve francouzském stylu na pozemku větším než tisíc m2 v Yelmu ve státě Washington. Byla 3x vdaná, z prvního manželství má 2 děti.


Ramtha je vyspělá duchovní bytost, jež se projevuje prostřednictvím fenoménu zvaného channeling skrze Američanku JZ Knight. Ramtha hlásá naprostou svobodu a božskost člověka. Klade důraz na odpovědnost každého jedince za vlastní realitu, neboť vaše postoje ovlivňují váš život, a tudíž můžete změnit svůj život tím, že změníte své myšlení. Jeho učení patří k nejvýznamnějším stavebním kamenům současné esoteriky. (zdroj životopisu: en.wikipedia.org)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Judith Darlene Hampton - knihy

2023  0%Poslední valčík tyranů
2013  81%Bílá kniha

Žánry autora

Literatura světová Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus Náboženství

Štítky z knih

Hampton je 0x v oblíbených.