Jean Donaldson životopis

Životopis

Search for Courses
Profesor Jean Donaldson, odborný trenér psů
Profesor Jean Donaldson
Academy for Dog Trainers
Školení zlepšuje život vašeho psa. Bez ohledu na věk, plemeno nebo velikost je výcvik obohacením prostředí pro psy.
Jean Donaldson je zakladatelem a hlavním instruktorem Akademie pro trenéry psů, která od roku 1999 vyškolila a certifikovala více než 700 trenérů v oblasti chování, výcviku a soukromého chování psů založených na důkazech.

Paní Donaldsonová je čtyřnásobnou vítězkou Asociace spisovatelů psů amerického Maxwell Medallion. Mezi její knihy patří The Culture Clash ; Těžit! Praktický průvodce ochranou zdrojů u psů ; Prát se! Praktický průvodce léčením agrese pes-pes ; Psi jsou z Neptunu ; Chovej se! Psi od Pavlova přes Premack po Pinker ; a vycvičte svého psa jako profesionála .

Paní Donaldson, narozená v Montrealu v Kanadě, založila Montreal Flyball Association a Renaissance Dog Training, první pozitivní posilovací školu a poradenskou službu v provincii. Její vlastní psi a psi, které trénovala, získali řadu titulů a vítězství v různých soutěžních psích sportech.

Během studia pracovala paní Donaldson jako poradkyně při adopci v Montrealské SPCA (Společnost pro prevenci týrání zvířat) a později působila v její správní radě. Před založením Akademie pro trenéry psů se Jean šest let zabýval výhradně případy agresivity. Žije v Oaklandu v Kalifornii se svým psem Brianem adoptovaným v roce 2015. (zdroj životopisu: www.thegreatcourses.com)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.