Jaromír Pytlík životopis

česká

Životopis

Po skončení hráčské kariéry v roce 2005 se začal věnovat na klubové úrovni mládeži KLH Vajgar Jindřichův Hradec. V roce 2007 založil projekt HTA – Hockey Talent Academy, zaměřující se na výuku hokejových dovedností. Díky svému novátorskému přístupu k výuce a úspěchům mládežnického hokejového projektu se stal v roce 2010 šéftrenérem a hlavním metodikem KLH Vajgar Jindřichův Hradec. Na základě vynikajících výsledků v klubu se stal hlavním trenérem výběru KS ČSLH U15 a zároveň i členem trenérsko-metodické komise KS ČSLH. V sezoně 2014–2015 byl angažován německým klubem Eisbaren Berlin, aby vedl vzdělávací program pro trenéry.
Je autorem řady tréninkových pomůcek, podílí se na vytváření metodických materiálů pro vzdělávání trenérů a spolupracuje s předními trenéry individuálních dovedností z celého světa. Je absolventem nejvyšší profesionální trenérské licence A ČSLH při FTVS v Praze. Jeho specializací je hokejové bruslení. Pod jeho vedením své bruslení zdokonalovala již řada hráčů, z nichž mnozí jsou součástí mládežnických reprezentací včetně profesionálních hráčů se zkušenostmi z NHL.
Za svou trenérskou kariéru si připsal jako hlavní trenér řadu výrazných úspěchů, a to převážně v mládežnických kategoriích. V současné době metodicky vede úspěšný evropský hokejový projekt HTA – Hockey Talent Academy, který působí v České republice, na Slovensku, v Itálii, ve Slovinsku a v Německu a v němž je registrováno více než sedm tisíc hráčů. Na konci roku 2015 otevřel soukromou hokejovou akademii HTC – Hockey Talent Center v Telči. (zdroj životopisu: http://www.grada.cz/hokejove-brusleni_8835/kniha/katalog/)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Jaromír Pytlík - knihy

2015  80%Hokejové bruslení

Žánry autora

Literatura naučná Sport

Štítky z knih

bruslení

Pytlík je 0x v oblíbených.