Jana Endlicherová životopis

česká, 1991

Životopis

Jana Endlicherová se narodila 7.8.1991 v Brně. Už při studiu na vysoké škole odjela za prací do zahraničí několikrát. Tento styl cestování ji tak nadchl, že tímto způsobem vycestovala celkem jedenáctkrát. Do spousty různých zemí, kde se živila i spoustou zajímavých prací.

Od pokojské v přímořských dovolenkových hotelech v Řecku a Španělsku, přes servírku v královské Anglii, sezónní přípravu kempů u Jadranu, krátkodobou pobytovou delegátku dětí v Anglii, Americe a na Maltě, až po práci v hotelu v Dánsku.

Potom ještě další tři roky působila v jedné z našich největších agentur, kde tuto zkušenost pomáhala zažít i mnoha dalším mladým lidem.

A protože je přesvědčená, že by tuto neopakovatelnou životní zkušenost měl zažít každý mladý člověk minimálně jednou, rozhodla se o tom napsat i knihu. Ta nese název "Job v zahraničí, největší životní jízda!"

Kniha je hlavně velkou motivací a inspirací k cestě, ale i kompletním průvodcem celým procesem vyřizování, i pobytem přímo tam. Na cestu do zahraničí nejen naláká, ale také perfektně připraví. (zdroj životopisu: cbdb.cz)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.

Jana Endlicherová - knihy

2023  0%Job v zahraničí

Žánry autora

Literatura česká Literatura naučná Osobní rozvoj a styl

Štítky z knih

Endlicherová je 0x v oblíbených.