Jan Šťastný životopis

česká, 1983

Životopis

Jmenuji se Jan Šťastný a pocházím z České Republiky. Momentálně mám domov se svoji rodinou na západě Německa nedaleko Národního parku Schwarzwald.

Jsem celkem normální člověk, který v životě poznal šťastné, ale i velmi smutné události.

Posledních několik let jsem pracoval jako řidič autobusu.Cítil jsem ale, že potřebuji od svého života více než dobrou práci a materiální zabezpečení. Abych tak řekl, chyběla mi duševní rovnováha. Na cestě mého života jsem poznal mnoho pocitů bolesti. Pocity radosti nebyly tak časté, ale díky Bohu nějaké jsem přeci jen zakusil.

Zažil jsem co je to mít hlad, ztrátu milovaných osob, nedostatek financí a mnoho dalších velmi nepříjemných zkušeností. V mých dvaceti čtyřech letech jsem poznal životní lásku a můj život se pomalu zlepšoval, alespoň na chvíli.

Bohužel jsem ještě tenkrát nevěděl, že zabývat se osobní minulostí je pouze plýtvání energie. Byl jsem tak zanícen svojí minulostí a svým neúplným životem, že jsem i jeden čas uvažoval, že bych mohl svůj život ukončit sám a utéci tak před sebou samým.

Tento nápad jsem naštěstí neuskutečnil a postupem času jsem poznal velkou pravdu o životě, od té doby žiji pouze přítomným okamžikem, kde vytvářím svoji překrásnou budoucnost. Zjistil jsem, že život není pouze placení složenek a jakým si bojem proti všemu a všem.

Díky Bohu, si dnes již plně uvědomuji svojí důležitost na tomto světě. Pocítil jsem také potřebu pomáhat lidem a nalézt směr jejich cesty, kterou by se měl každý vydat, aby dosáhl svého plného štěstí.

Od roku 2015 ke mně přicházejí různí lidé s různými problémy a já se s těmito lidmi učím poznávat životní proces, který má každý trochu odlišný, ale nejvyšší cíl tohoto procesu má každý stejný.

Jsem s Vámi na cestě za štěstím. (zdroj životopisu: www.sorbon.co)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.