Gudrun Burkhard životopis

německá, 1929

Životopis

Byl jsem v São Paulo, Brazílie, 14. Prosince 1929 narodil, vyrostl Dvojjaz - německé a portugalské - do. Ve věku 12 let, věděl jsem, že chci studovat medicínu, s 18, šel jsem na univerzitě. Zde jsem zachytil vědy, zejména Histologie: Na mikroskopem jsem viděl v buňkách celého světa hvězd!
Po vysoké škole jsem se rozhodl studovat antroposofické medicíny na Ita Wegman kliniky. Toto bylo následované školení v eurytmie, rytmické masáže a arteterapie.
Ve své praxi v São Paulu, jsem znovu a znovu musel dělat s pacienty, kteří přišli se stejnými problémy, které mě přiměly podívat se na biografii jedince blíže.
Když Bernard Lievegoeds setkal s prací na jednotlivých etapách života, vzal jsem to na s nadšením a okamžitě se ho. Jen dvanáct let později jsem se dozvěděl o Hellmuth J. deseti Siethoff znát životopisné dílo. Spouštění v roce 1976, pak jsem pracoval se svým druhým manželem, a systematizace této práce, a oni hráli s poradenskými klienty a pacienty. Takže pravidelné životopis semináře a později pravidelné školení v provozu pro biografickou práci objevila.
Vzhledem k tomu, biografické práce v Německu ujal, byl jsem požádán vydavatele bez duchovního života, v knize o něm ( život v ruce ), psát. Antroposofie tvoří pozadí, ale vždy jsem se snažil provádět různé otázky tak, že každý může mít k němu přístup.
São Paulo, jsme založili naše vlastní centrum, "Artemisia", ve kterém více než třicet let se konal biografické práce. Když mi bylo 68 let, a můj manžel chtěl odejít do důchodu ze zdravotních důvodů z podnikatelské poradenství, jsme se přestěhovali do Florianópolis.
S naší cestách jsme chtěli začít klidný život na krásné, obklopen přírodou ostrova Santa Catarina. Můj manžel si koupil loď a chalupy -. Bylo to úžasné
antroposofická medicína byla zde velice dozadu, jsem se aktivně podílel s místními kolegy, "Clínica Vialis" stavět a "Associação Sagres" se našel, kde mnoho kurzů vyvinula a já bylo dvanáct let.
V 70, měl jsem pocit, že moje práce bude třeba udělat - ale viz, 70 až 81 rok, byl jsem ještě velmi zapojený a aktivní. Ale něco, co by mělo být, ale transformovat: střet mého auta s motocyklem vyrazil řadu zdravotních problémů, takže jsem musel zrušit všechny třídy a přednášky pro rok 2011 původně. Byla jsem doma a věnoval jsem se znovu literární dílo. Po všech těch knih Biografie jsem měl od 75. Věk více specializované na téma "Karma" a základů karmické výzkumu zveřejněného v portugalštině. Teď jsem pracoval na knize o karmických Proměny . V Brazílii, hodně literatury, a tak doufám, že budu schopen dát tento post nám chybí.
Spuštění 80. Věk budete muset zcela změnit, nicméně. Je to opravdu konfrontován se smrtí a velký úkol překonat strach ze smrti v případě nemoci a snad aby smrt přátelům - nebo s větším klidem vzít to, jak to přijde opravdu těšit na malé dobytí a zázraky, že den přináší. A můžete se naučit přijímat s hlubokou vděčností, že stárnutí, poskytuje nám pár před zcela novými úkoly. (zdroj životopisu: http://www.a-tempo.de/article.php?i=201207&c=8)

Ocenění

Autor (zde) zatím nemá žádné hodnocení.